Езел ще се превъплъти в български изселник

54
Добави коментар
lex0tan
lex0tan

Турският актьор Кенан Имирзалъолу ще се превъплъти в българския изселник Али в новия проект на режисьора Осман Сънав. Филмът ще се казва „В дългия разказ“, а снимките се очаква да започват края на март в курортното градче Айвалък. Лентата ще бъде по едноименния роман на Мустафа Кутлу и ще ни разкаже историята на български изселник, който отглежда сина си напълно сам. Вече е насрочена и датата на премиерата – тя ще се състои на 19 октомври тази година. Кенан Имирзальолу сподели: „Ще се появя пред зрителите в съвсем различна роля“.

С участието си в хитовия сериал „Езел“, Кенан зае второ място в списъка на най-добре платените турски актьори. За всеки епизод от поредицата той е получавал по 45 000 турски лири. Първи е Неджати Шашмаз, актьорът в главната роля в сериала „Долината на вълците“, чийто хонорар за епизод възлиза на 60 хиляди лири. За разлика от Кенан, екранната му партньорка Джансу Дере (в ролята на Ейшен), е получавала само 20 хиляди на епизод.

Кенан Имирзалъолу е известен на турската публика и с участието си в множество реклами. Звездата започва кариерата си като модел и манекен, а през 1997 г. става първият турчин, получил титлата Best Model of The World. Актьорът никога не се е оплаквал от липса на предложения. Последното, което получи по време на излъчването на „Езел“, беше да бъде рекламно лице на Пепси за Турция. Той сключи едногодишно споразумение за 350 хиляди лири (за няколко рекламни клипа) и замени най-популярния турски певец Таркан, от когото Пепси се отказа, след като той беше заловен с наркотици.