Теодора Стефанова: Ники ще бие шута на Алисия

2
Добави коментар
mario.angelov1
mario.angelov1

Любовната сага около вратаря на националния тим Николай Михайлов и фолкпевицата Алисия е на път да приключи. Това твърди в седмичната си прогноза за в. „Монитор“ гадателката на Берлускони Теодора Стефанова.

Алисия е започнала да задушава със загрижеността си и ревността си красивия футболист и той ще я зареже.

Амбициозната блондинка обаче няма да остави нещата така и ще направи всичко възможно да си го върне. Тя ще използва всичките си сили и ще го „върже“ с дете.

Благой Георгиев, който скоро ще сключи брак с дългогодишната си приятелка Христина, също ще се сдобие с втора рожба до края на 2013 година. Техният брак ще се окаже един от най-стабилните в родния футбол и Благо ще загърби изневерите и фенките си, убедена е Теодора Стефанова.

Гадателката на Берлускони предрича и нов брак за фолк певицата Софи Маринова. Брюнетката ще свие гнездо с някой доста по-млад от нея и ще му роди момиченце.

Изненадата за всички ще са двете Златки, които до преди година си скубеха косите заради самбиста Благой Иванов-Багата. Прелъстителките ще станат първи приятелки и дори по едно и също време ще забременеят през 2014-та година и ще отгледат заедно децата си.

Теодора Стефанова предрича светло бъдеще и за Димитър Бербатов. Нападателят ще напусне „Манчестър Юнайтед“ и ще замине да играе в Италия. Там ще покаже истинските си качества и ще бъде искан след това и от други отбори. Бербо ще прослави родината ни не само на Апенините, но след това и в Испания.