Най-новото реалити „Размяна на съпруги“ идва в България! | Teenproblem.net

41
Добави коментар
registrator
registrator

Още едно реалити идва у нас. То се е видяло това ще е годината на реалитата и то новите реалита, не тези, които вече сме гледали, а чисто нови форамати взети разбира се от чужбина. Телевизията на Азис или така наречената ТВ2 влиза в пряка конкуренция с бТВ и Нова с ново риалити шоу и то не друго, а световния формат „Размяна на съпруги”. Този месец ТВ2 започва кастинг за набиране на кандидат семейства, готови за това предизвикателство.

За две седмици две съпруги от различни семейства ще разменят своите домове, своите съпрузи, деца и начин на живот. Какво е да живееш в различна среда и с друг партньор? Как той и децата ще приемат новата си „съпруга“ и „майка“, как тя ще се справи с ролята? На всички тези въпроси ще търси отговор „Размяна на съпруги”.
„Това ще е най-истинското риалити, правено в България, защото ще влезем в домовете на хората и ще покажем реалния живот в семействата им. Това предаване е много повече от риалити шоу, в което разменяме двойки и гледаме как се справят в нова и различна от тяхната среда. Ще покажем семейните цености на българите такива каквито са”, споделя Стойчо Керев, главен продуцент на ТВ2.
Както и в американското издание така и в българското, правилата са едни и същи.
През първата седмица, новата съпруга трябва да спазва абсолютно стриктно правилата в дома и ритъма на живот на жената, с която се разменя. Всяка съпруга оставя „упътване”, в което обяснява своята роля в семейството и задълженията, които трябва да извършва. През втората седмица, „новите” съпруги могат да наложат свои собствени правила, които новите им семейства трябва да спазват.