Филип Киркоров с грандиозно лятно турне в България и новото си супер-шоу “ДРУGOY”

11
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Най-богатият артист в руския шоубизнес се завръща в България, за да даде начало на грандиозно национално турне в страната ни през лятото. В рамките на седмица, Филип Киркоров ще изнесе четири мегаконцерти пред родна публика в София, Пловдив, Варна и Бургас, с новото си супер-шоу за милиони „ДРУGOY“. Това бе обявено от организаторите от компания „DEGRIS“ по време на нетрадиционна пресконференция в руски стил, състояла се на 28-ми март в популярния руски ресторант „Арбат“ в столицата. Сред пищни плата, отрупани с деликатеси от руската кухня, приготвени от главния готвач на „Арбат“ по рецепти от времето на Сталин, организаторите показаха пред родните журналисти ексклузивни кадри от новия, впечатляващ спектакъл „ДРУGOY“. Броени часове преди началото на обявената пресконференция, в личен разговор с организаторите, Филип Киркоров забрани коментарите по темата за новородената му дъщеричка Алла-Виктория и личния му живот с журналистите. Решението на звездата е резултат от зачестилите спекулации на световните медии през последните седмици относно детето. Изпълнителят обяви, че ще отговори лично на всички въпроси по темата в края на юни, когато кацне у нас по повод концертите си в страната. Организаторите от „DEGRIS“ обявиха още датите на турнето и разкриха, че българската публика ще има възможност да види другото, непознато лице на артистичния и музикален феномен на 29 юни в София, 30 юни в Пловдив, 2 юли в Бургас и 5 юли в неговия роден град Варна.

Кралят на руския поп Филип Киркоров обещава да взриви българската публика с най-скъпото, най-зрелищното и единствено по рода си шоу, създавано от него някога. Зрителите ще успеят да интерпретират по нов начин най-големите му хитове, и да чуят най-новите му песни от последния албум „ДРУGOY“, наслаждавайки се на грандиозни специални ефекти, 3D-мапинг, гигантски по мащаб декори, сцена на няколко нива, въздушна акробатика, впечатляваща хореография и пищни дизайнерски костюми.

Шоуто, чието ниво би могло да се сравни единствено с концертите на западните звезди, е признато единодушно от музикалните критици и безспорни лидери на руската сцена за „Най-доброто!“, „Уникално!“ и „Удивително!“. Всеки спектакъл на Филип Киркоров се превръща в грандиозно събитие! На сцената, зрителите очакват от него чудеса, защото летвата, която вдига, елиминира всяка конкуренция. С новото си супер-шоу „ДРУGOY“, Филип Киркоров обещава да подари безкраен празник на българската публика в края на юни!

През всичките 25 години от творческия си път, мегазвездата е оставал предан на публиката си и нейните очаквания. Но днес той е ДРУГ!

Вижте другото, непознато лице на руската мегазвезда в София (29.06), Пловдив (30.06), Бургас (2.07) и Варна (5.07).

Билети за грандиозните шоу-спектакли на Филип Киркоров в София, Пловдив, Варна и Бургас, са пуснати в продажба в мрежата на EVENTIM и касите на НДК, касата пред общината в Пловдив, Летен театър-Варна и Летен театър-Бургас. Организатор на концертите – продуцентска компания DEGRIS. Генерален спонсор на турнето – компания „ЛУКОЙЛ“.

Националното лятно турне на Филип Киркоров в България 2012, се осъществява с медийната подкрепа на БГ Радио, Радио Веселина, Радио Романтика, Радио Bravo, Радио Power FM, телевизия BBT и национална информационна агенция БГНЕС.