Пролетта разцъфва в рокли на цветя! » eMODNO да имам

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Шарени, ярки и весели флорални принтове обагрят облеклата на модните къщи. А, какъв по добър повод от настъпващата пролет, за да разцъфнете като красиво цвете. Вдъхновете се от колорита на природата и внесете романтика в ежедневието си с прекрасен пъстроцветен аутфит.

През този сезон роклите с флорални мотиви са една от водещите тенденции, която виждаме в колекциите на марки като Mary Katrantzou, Prabal Gurung, Christopher Kane, DKNY, Blugirl, Blumarine, Diane von Furstenberg , Guess и много други.

Градински, полски или екзотични – цветята подчертават женствеността и чувствеността на дамите, подсказвайки деликатно техния характер. Нежните натури могат да се спрат на десен в пастелна тоналност, докато по-смелите – могат да заложат на контрастни футуристични или графични щампи с по-модерно звучене.

Настроени на пролетна вълна ви приканваме да плените околните с красива рокля на цветя! Селектирали сме интересни предложения от онлайн магазините. Продуктите са от сайтовете: 3suisses.bg, boohoo.com, yoox.com и newlook.com.

Автор: Делица Цонева