ТЕНДЕНЦИОЗЕН БЛИЦ: Tенденциите с Джули Лепоева

2
Добави коментар
kap
kap

Дали ще я наречем просто мода. Или ще употребим по-любимото нам „личен стил“. Или ще става дума за най-хубавото – комбинацията от тези две понятия, интерпретацията и говоренето за тях винаги е будят оправдан интерес, особено когато са намесени симпатични, усмихнати, красиви хора.

Като Джули Лепоева например. Идеалното доказателство, че колкото хората са по-интересни и сложни /тук само допускаме, не сме изследвали дълбочината в детайли/, толкова повече се усеща и индивидуалният привкус в начина, по който се обличат и изглеждат те, и е толкова по-увлекателно да се наблюдава маниерът, с който го правят.

Джули е първата от поредицата родни популярни лица, които поканихме на кратък блиц, за да да чуем какво е отношението им към модните тенденции този сезон. Някои от тях попитахме просто така, от любопитство, а други, защото отдавна кроим планове да пооткраднем нещичко от стила им, но и в двата случая главното беше да разберем кой как реагира на модните вълни, шумящи наоколо в началото на този пълен с очаквания нов сезон.

Първа в списъка ни попадна прекрасната Джули Лепоева, защото е едната половинка от най-зареждащата, красивa и положителна двойка у нас, за която се сещаме (бел.ред. другата половинка от цялото е DJ Marten). Тя се занимава с маркетинг и освен това е стилна, готина и усмихната мадама.

Вече  разказвахме за уникалния й стайлинг. Сега обаче се целим конкретно в тенденциите на Пролет 2012, на които посвещаваме тази и следващата седмици, затова, ако сте готови за нещо ТЕНДЕНЦИОЗНО, четете нашия първи такъв блиц в точно 10 въпроса и 10 отговора!

Тенденциите на пролетта и лятото, които са 100% мои … със сигурност ще имам много асиметрични линии, дълги поли, къси топове, дантела и перфорирани материи, а цветово – ще бъде ярко и цветно от пролетта до есента.

Нямам търпение да видя в гардероба си… по много от всичко изброено по-горе, както и много обувки на платформа, новата ми страст и най-накрая шапка с много широка периферия за плажа.

Добрият шопинг означава… качество, а не количество. Може да е 1, но да радва като за 10. Или пък да си струва.

Продуктът, без който нищо няма да е същото този сезон… като гледам колко фестивали има тази година май ще се окаже слънцезащитния крем.

Когато трябва да съм безпогрешна в стила, не си позвоялвам… позволявам си всичко, зависи от настроението ми, от което пък се ръководи въображението ми.

Независимо от горещите тенденции, в ежедневието си винаги добавям… доза практичност.

Когато знам, че не знам какво да облека, ме спасява… ами със сигурност не е парфюмът, както в една безумна реклама. Може би е времето, ако имам достатъчно, винаги измислям нещо.

Пластмасови бижута бих сложила… ако са големи, интересни и индивидуални.

И все пак в модата никога няма да мога да преглътна… силиконовите презрамки.

Градът мечта за шопинг… Ню Йорк и Хонг Конг.