Камелия 5 пъти на бис в Club Playhouse

9
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Звездата взриви публиката с еротично шоу и разголен тоалет.

Най-екстравагантната певица в попфолка – Камелия, отново направи възпламеняващо шоу по време на снощното си участие в столичния Club Playhouse. Освен букет от всички топ-хитове през годините, сред които „Огън момиче“, „Луда по тебе“, „Оргазъм“, „Залеза и зората“, русото изкушение предложи на публиката и провокативна еротична хореография пред искрящите погледи на клиентите.

Само преди месец звездата получи специалната награда на „Пайнер“ за 15 години творческа дейност, в които успя да изгради репутация на една от най-разкрепостените и изобретателни фолк звезди в България, готови да дадат много от себе си, за да направят хубаво шоу. Танцуващият секссимвол и този път бе качен на обувки с невероятен дизайн, които приковаваха погледите на стотици почитатели. И докато момичетата изследваха футуристичната им форма, мъжката част изпиваха с поглед всяка извивка на перфектното тяло на Камелия, пристегнато в провокативен тоалет.

Дизайна на роклята на моменти буквално разкриваше прелестите на фолк-фурията и причиняваше сърцебиене сред феновете й на първи ред пред сцената. Кулминацията на вечерта бе появата на духовия оркестър Vivo Монтана. Почти десетината музиканти и Камелия изпълниха заедно на сцената в Club Playhouse закачливите „Буба мара“, „Месечина“, „Калашников“. Kупонджиите изригваха като вулкан след всяко изпълнение и върнаха пет пъти на бис огненото момиче, преди то да продължи партито в звездния The Cotton Club.

Club Playhouse – Ready To Play!