Нина Добрев в любовен триъгълник

1
Добави коментар
magneticpower
magneticpower

Кой всъщност е късметлията, завладял сърцето на нашенката?

Злите езици не спират да га­даят с кой от двамата си ко­леги всъщност е красавица­та – с Пол Уесли или с Иън Сомърхолдър. Въпреки че по светски събития Нина Добрев се поя­вява в компанията на синеокия чаровник, не са малко феновете на сериала „Дневниците на вампира“, които смятат, че тя ходи с екранния Стефан Салваторе. Самите актьори подхранват ин­тригата, като отказват да разкрият кой с кого е. „Нищо още не е по­ твърдено“, мистериозно заяви наскоро Иън, пише в последния си брой сп. „Блясък”.

Истината обаче е очевидна за феновете на поредицата – Нина няма как да е с Пол, тъй като той е щаст­ливо женен за съпру­гата си Тори Девито, която също играе в сериала (в ролята на д-р Мередит Фел). Двамата се запознаха през 2007-ма на сни­мачната площадка на „Убийствен филм“, а през април миналата година се ожениха на тайна церемония в Ню Йорк. Оттогава Пол не крие колко е щастлив със съпругата си и при всеки удобен случай се хвали каква невероятна жена си е намерил.

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър от своя страна винаги са дис­кретни и не проявяват чувствата си на публич­ни места и събития. И все пак двамата явно не могат да устоят на хи­мията помежду си – при­състващи на партито на сър Елтън Джон след раздаването на Оскарите разкриха, че Нина и Иън цяла вечер не могли да свалят очи и ръце един от друг. Актьорите дори дотолкова се отпуснали, че без свян позирали прегърнати пред обективите. Освен това през лятото двамата прека­раха няколко вълшебни дни в Париж, където се отдадоха на дълги ро­мантични разходки и се гушкаха, без да им пука, че ги следват папараци.

ЗАГРИЖЕНА ЗА ДЕЦАТА В АФРИКА

Последната благо­родна инициатива, която Нина поде, е в подкрепа на децата в Уганда, които са отвлича­ни от бунтовниците на небезизвестния Джоузеф Кони. Актрисата публику­ва в профила си в Twitter видео, което популяри­зира кампанията против Кони, и призова феновете си да подкрепят каузата и да спасят живота на хилядите африканчета, от­влечени от семействата си и принудени да се бият на страната на революционерите.

Нина Добрев, Пол Уесли и Иън Сомърхолдър по време на снимки…

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.