Електро услуги по Домовете в София

3
Добави коментар
astakov
astakov

Електро услуги по Домовете в София

вторник, 12 мар 2013 12:24:06, 260121 преглеждания

Разполагаме с екипи от квалифицирани електротехници за отстраняването на електро аварии и изпълняването на електро услуги в София, като ежедневно десетки семейства се доверяват на нашите услуги.

Имаме голям практически опит в монтажа, изграждането и ремонта на електроинсталации за апартаменти, къщи, офиси или промишлени сгради. Когато нашите клиенти избират нас за техен домашен електротехник, ние им гарантираме качествено изпълнение на поетите ангажименти, съчетано с разумни цени и бързо реагиране.

Предлагаме електро ремонти като основната ни цел е те да са съобразени изцяло с необходимостта на нашите клиенти и да са на разумни и достъпни цени. През изминалите години успяхме да изградим добър имидж, който се дължи изцяло на коректното ни отношение към всеки клиент.

Предлагаме също така и термографска диагностика за констатиране на трудно достъпни или невидими за човешкото око проблеми със слаби или некачествено изградени връзки по електроинсталацията.

Изпълняваните от нас Ел услуги са на най-атрактивни цени и коректно отношение, нещо в което сами ще се обидите след като използвате нашите услуги.

За спешни и неотложни Електро ремонти реагираме в рамките на деня, а за аварии които търпят отлагане реагираме в зависимост от желанието на клиента. Важно е само да ни потърсите на телефон 087 920 7556 и ние ще Ви обслужим любезно, като ще изпратим ел техник, който да реагира максимално бързо и адекватно на Вашия проблем с електроинсталацията.

Ние сме фирма, която е тясно специализирана в отстраняването на текущи проблеми по електроинсталациите и част от услугите който предлагаме и изпълняваме са:

Електрически ремонти и откриване на неизправности.

Изграждане и подмяна на Електроинсталации.

Ремонт на електроинсталации – предпазители, ключове, контакти и т.н.

Ремонт на бойлери – смяна на нагреватели и т.н.

Монтаж и демонтаж на Осветителни тела.

Монтаж на готварски печки.

Монтаж и ремонт на домофонни системи и звънци.

Изграждане на видео-наблюдение.

Изграждане на слаботокови инсталации за СОТ.