SEO копирайтинг

31
Добави коментар

Публикувано от
Petko Dimoff

Съдържанието има ключово значение за успеха на Уеб сайта, блога, форума ви. То е тяхното сърце. Затова подходете сериозно и направете проучване какво съдържание би било полезно на целевата публика и какво ново се предлага? Намерете пресечните точки с избраната цел на сайта и действайте.
Вижте повече за съдържанието според професионалната мрежа за копирайтинг Postvai.com
Прочетете цялата статия от социалната мрежа за УЕБ СЪДЪРЖАНИЕ

Съдържанието не е само текст, но той е царят на съдържанието!
Текстът трябва да е кратък, стегнат, информативен, лесен за сканиране, минимално форматиран, с хипервръзки, ключови думи с определена честота, но не прекалено много.
Картинките и видеото са друга важна част на съдържанието, те привличат погледа на читателя и грабват неговото внимание. Използвайте винаги изображения с изчистени авторски права. Не са малко случаите на осъдени заради използвани на чужди картинки. Също така те трябва да имат задължително alt текст, който е желателно да бъде също с ключова дума. Ако използвате хоризонтални изображения, сложете ги под заглавието, за да не прекъсвате текста, желателно е да са 468 пиксела – колкото един банер. Вертикалните изображения читателите очакват да видят в дясно на текста.
Структурата на текста и сайта трябва да е не повече от 2 нива и не повече от 5-7 връзки. Хубаво е всичко по-важно да е на отделни страници, но най-важна е целевата страница на сайта. Тя трябва да е опростена и ясна, тя е Вашата възможност да продавате. За това използвайте забележими бутони водещи към нея. Поддържайте съдържанието си насочено към Вашата аудитория. Дайте на посетителите стимул да се регистрират. Говорете повече за аудиторията си, отколкото за себе си. Думите „ти” и „Вие” трябва да са много повече от „аз”.