Фенка на голата йога най-секси в света

6
Добави коментар
Sasho-sait
Sasho-sait

Суматоха
  Шоу

Фенка на голата йога най-секси в света

PlovdivWeek на 09/04/2012, 10:55

Снимка: zoop.co

Звездата на списание Плейбой и последователка на йога учението Сара Ъндърууд е най-сексапилната жена на света за тази година. Това разкрива класацията на американското списание Ескуайър, подредена от неговите читатели.

Освен с еротичните си снимки в мъжката Библия, Сара Ъндърууд се изявява още и като модел, актриса и играч на покер. Подобно на много други звезди, изкусителната блондинка е много активна в социалните мрежи Фейсбук и Туитър. Според някои, точно умението да общува с феновете във виртуалното пространството е дало предимство на русата амбиция в тазгодишното гласуване. Освен това Сара прилвлича мъжкото внимание и с поредицата от еротични клипчета в интернет, озаглавени „Гола йога“. В тях изкусителката демонстрира своето перфектно тяло и гъвкавост.

Над 2 милиона души са участвали в анкетата на популярното мъжко списание. На второ място в класацията читателите на Ескуайър са класирали съпругата на принц Уилям – Кейт Мидълтън. Миналата година титлата „най-секси жена“ беше присъдена на изгряващата актриса Катрина Боудън, а през 2010 година с нея се окичи топмоделът Бруклин Декър, припомня Днес.бг