Нека следваме Елън Помпео » eMODNO да имам

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Днес в рубриката ни „Нека следваме звездите” се спряхме на актрисата Елън Помпео, която е известна на българската публика с участието си в телевизионния сериал „Анатомията на Грей”. Изборът ни попадна върху нея заради пролетния сет, с който се появи на наградите на Американската академия по телевизионно изкуство.

За събитието Елън заложи на изчистен бял топ и свеж панталон в ярко розово със спортно-елегантна кройка. Тя съчета облеклото си с шикозни черни сандали на висок ток, ефектен клъч с мъниста и масивна метална гривна. Ансамбълът ни допада заради лежерното, но атрактивно звучене.

Помпео е заложила на удобен аутфит, избирайки облекло в дюс, което е подправила с интересни аксесоари. Визията й е семпла, но достатъчно забележима и приложима в градския стил на всяка дама.

Избрахме продукти от онлайн магазините в стила на американската актриса. Нашите предложения също акцентират върху ефектните аксесоари, точно както е оформен стайлингът на Елън Помпео. Артикулите са от международните сайтовете: yoox.com, boohoo.com, mybag.com и българския – 3suisses.bg.

Вижте още:

Нека следваме Мишел Уилямс

Нека следваме Виктория Бекъм

Нека следваме Оливия Палермо

Автор: Делица Цонева