Очарователна сладурана с Tally Weijl! » LookBook

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Модната марка Tally Weijl има едно много важно правило – „Бъди тотално секси!”. Какво по-красноречиво мото от това, може да те накара да обновиш пролетния си гардероб с няколко красиви и сексапилни дрешки!

За всички наши читателки, които обичат да пленяват околните с женствена визия, днес представяме пролетния lookbook на бранда, от който може да почерпите идеи за следващите си модни покупки. В каталога виждаме свежа селекция от модни сетове, подходящи за младите дами, които винаги държат на своята интересна градска или парти визия.

Разнообразието от модели е голямо и с лекота би задоволило предпочитанията на много фешън почитателки, които залагат на стрийт тенденциите. Като цяло от кройките и цветовата палитра прозира романтично настроение. Розово, лимонено жълто, корал, синьо и зелено са съчетани с нежни пастелни нюанси като бяло, екрю и телесно.

Виждаме кокетни рокли и поли с пъстроцветни щампи на цветя или райета, къси дънкови панталонки, карирани ризи, топове с атрактивни принтове, стилни сака, туники и тренчове. Аксесоарите също са в духа на колекцията – цветни, младежки и ефектни! Мили дами, разпръсквайте смело своя сексапил през пролетта!

Автор: Делица Цонева