Бели хора на живо в София

2
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Дни преди концерта си в зала 1 на 4 май „извънземните“ Voca People се разходиха около НДК и изпълниха най-популярния си номер в „Шоуто на Слави“

Заради външността им ги сравняват със сините хора от Blue Man Group, но те обясняват, че идват от планетата Вока, където всичко е бяло.

„Вока пийпъл“ (Voca People) всъщност са от Израел. Преди концерта си на 4 май в София по покана на продуцентската компания „Дегрис“ те се разходиха за ден из столицата ни, като позираха в парка пред НДК и се забавляваха със случайни минувачи.

Най-популярният им номер, в който звучат откъси от различни попхитове, е гледан над 10 млн. пъти в YouTube. Изпълнявали са го и по участия в шоупрограми – като италианския „Х-Factor“.

Снощи „Вока пийпъл“ го представиха на живо и в „Шоуто на Слави“ заедно с „букет“ от популярни филмови мелодии.

Октетът се състои от три певици (сопран, мецосопран и алт), трима певци (тенор, баритон и бас) плюс двама бийтбоксъри. Така комбинират традиционното акапелно пеене с имитация на музикален съпровод, а спектакълът им се описва като „вокално-театрално шоу“.

Репертоарът им включва над 70 от най-популярните хитове и мелодии за всички времена в нови аранжименти и интерпретации. Ето друго тяхно изпълнение на живо, от комедийния фестивал в Монтрьо – „китка“ от песни на „Куин“, подправени с малко АББА.