Красиви и нестандартни великденски яйца » eMODNO у дома

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Великден е един от любимите ни празници, защото християнските религиозни вярвания са преплетени с колорита на пролетта. Едно от любимите за всички приготовления е свързано с боядисването на яйцата, което според традициите се прави във Велики четвъртък или Велика събота.

Оцветяването на яйцата се е превърнало в истинско изкуство и отдавна цветните бои не са единствения начин, чрез който украсяваме яйцата у дома. Освен стандартните бои, може да заложите на акрилни, с които по-лесно ще обрисувате нетрадиционни форми.

Ако държите на още по-артистична визия на яйцата, изберете материали според вкуса ви, чрез които да ги декорирате. Ето и няколко идеи какво може да използвате: хартиени изрезки, мъниста, перли, дантела, вестници, пандели, маркери, лепенки. С помощни канцеларски материали, малко време, сръчност и креативни идеи ще постигнете истински чудеса.

Селектираме за вас страхотни нетрадиционни начини, чрез които може да внесете красота и творчество на празничната трапеза или друго кътче от вашия дом. Не забравяйте, че за още по-голям ефект, е важно да аранжирате яйцата в ефектен съд като добавите цветя, клонки и други елементи.

Развихрете въображението си, за да бъде празникът на цялото ви семейство незабравим!

Автор: Делица Цонева