Невероятна ваканция на Каймановите острови

48
Добави коментар

Невероятна ваканция на Каймановите острови

Макар и на малка площ, само 262 квадратни километра трите големи острова Гранд Кайман, Кайман Брак и Литъл Кайман са задморска територия на Великобритания (Британски Антилските острови).

Преди да бъдат открити от Христофор Колумб те са били необитаеми. Тези стилни, целунати от слънцето Карибски острови предоставят изключително разнообразие от красиви пусти плажове, чудесни магазини, приятни ресторанти и барове.

Каймановите острови са най-добре пазената тайна на Карибите. Известни личности и стилни икони, се стичат към тях на частни самолети, за да се насладят на пясъчните плажове, тюркоазеното море, гурме ресторантите, оживените барове и малко полезна терапия.

Далеч от цивилизацията, на Каймановите острови се предлагат кайт сърфинг, гмуркане с шнорхел в Гранд Кайман, подводните развалините на USS Kittiwake.

Вземете си една вълнуваща почивка сред поразителната природна красота, бели пясъчни плажове и екзотична дива природа до пет-звездни курорти за хранене на открито на Каймановите острови.

На Кайманите, както съкратено са известни, ще споделите незабравими преживявания с децата си, като ги учите да се гмуркат с шнорхел сред живи корали, които скриват плитчините на преливащите се цветове, риба, грациозни костенурки, плитките с километри навътре в морето пясъчни плитчини, приятелски настроени скатове или ще се наслаждаватена срещи лице в лице с гигантските червени очи на сините игуани – далечни роднини на динозаврите, както и щастието да бъдат спасени от изчезване.