Какво не знаем за Исус Христос

5
Добави коментар
lubopav
lubopav

Днес е Разпети петък. Ден, в който казват, почитаме кръстната смърт на Спасителя на човечеството. Казват още, че днес никаква работа не се подхваща, за да се уважат мъките Христови на кръста и за да се почете смъртта на Богочовека. Но аз се хващам на работа. Моята работа е да нося и разпространявам Светлината. Затова ще пусна един силен лъч Светлина назад във времето, достигайки до около 2000 години преди настоящия момент. Днес не е просто Разпети петък. Днес е Разпети петък на 2012 година – годината на Галактическото подравняване и преминаването на Земята в честотите на пето измерение. И така – днес мълчим и жалим. Нищо, че в останалите дни на годината се случва да страдат и умират хора. Например, от своя мил татко, който е хидро инженер, знам, че ако придойде някоя река или се скъса язовирна стена и залее населени места и хора загинат, то последици за отговорните обикновено няма. Във всеки случай не и по законите на страната, в която живеем. Всичко се размива във времето. Или пък чат пат някое отговорно лице открива, че деца в социални домове живеят като във времената на Холокоста. И какво от това? Примери за стойността на човешкия живот колкото щеш. За тях няма Разпети петък. Но те са обикновени хора, а Исус е необикновен и него трябва да го почитаме по особен начин. Хайде да престанем да бъдем лицемери. Уморихме се вече!

                 Обичам Исус. Той е мой брат в Светлината. И на всички вас, ако поискате това. Та той казва: “Аз и Отца ми Сме едно и всички вие Сте мои братя”. Заедно с него сега пиша тези редове. Веднъж в едно интервю иначе начетения Горан Благоев, който е известен с изключително протяжния си глас и напълно безмислени репортажи от църковните служби, предавани по БНТ, каза, че когато бил в Йерусалим сълзи му потекли от очите на Голгота представяйки си, че това е земята, попила Божията кръв. Хайде да пуснем първия лъч Светлина в тази статия. В съдовете на всеки човек тече Божията кръв. И тя е равностойна на кръвта на Исус Спасителя. “Всички вие Сте мои братя.” Време е да махнем превръзките от очите си. Знам, че не е лесно и даже малко боли. Но истината за нещата излиза и нищо не може да я спре повече на тази планета.

Знаете ли, че с настъпването на новата епоха ще се реши един грандиозен проблем. Това е проблемът с неизвестните и загадъчни неща в нашата човешка история. Ще стане много просто. Тъй като всяка мисъл, дума и действие се записва в Акашовия запис, то скоро ще трябва само да отворим съответния файл от записа, за да видим ясно и точно какво се е случило всъщност. Нямам търпение! Повярвайте ми, когато започне отварянето на записите, ще ви висят ченетата от изумление за Истината и въобще ще забравите за всякакви сапунени сериали.

И така – дали знаем истината за живота и смъртта на Исус? Аз ви заявявам – не! Християнската религия е един от най-големите, грандиозни и всепоглъщащи примери за изкривяване на истината и Божествената енергия /Любов и Светлина/. Знаем малко, а и то не е напълно вярно. Знаем го от светите евангелия, който стават основата на т.нар. Нов завет. Но бързам да ви кажа, че всички те са писани от хора, живели между 100 и 300 години след заминаването на Исус. Направете си сами извода колко са достоверни. Има ли скрити и завоалирани факти? Пълно е!

                   Какво не знаем за Исус? Например не знаем, че той е дошъл във физическо тяло в една духовна общност /есеите/, която е практикувала столетия работа със Светлината и се е придържала стриктно към Божествените закони на Светлината. В тази общност повечето посветени са имали отворено Трето око, активирани светлинни тела и са практикували Възнесението, ако се е налагало за целите и задачите на работата им. Идването на Исус е подготвяно старателно от неговите предци /всъщност членове на духовното му семейство/ пак в продължения на столетия. Целта на тази старателна и напълно отдадена на Твореца работа е била, защото Исус слиза на Земята във физическо тяло, за да направи демонстрация на истината за човека – че той е безсмъртно същество, част от Източника и макар тялото му понякога да може да се нарани, то важната част – душата му е непреходна и вечно съществуваща. Избран е доста тежък сценарий – Исус трябва да бъде насилван физически, тялото да бъде наранено до крайност, за да може да покаже Възкресение и Възненесие, включително и за плътта. Друго, което не знаем е, че неговата майка е всъщност родена в тяло изключително висока вибрация на Богинята-майка. По една проста причина. Вибрациите на монадата Исус са били толкова високи за тогавашните честоти на Земята, че никоя земна жена нямало да може да ги издържи, за да го износи и роди.

Още неща, които не знаем. Исус е посетил в краткия си живот всички духовни центрове на тогавашния свят, които не се различават много от сегашните. Посетил е, приемал е инициации и се е подготвял за демонстрацията посредством усвояване на високите енергии тук, пазени от духовни общности по трите континента. Британия, Индия, Египет са само част от местата, които посещава. Това са важните части. Където изучава енергиите, включително сексуалната енергия, защото без нея Възнесението е невъзможно. Друго. Не знаем, че е бил официално и напълно в съгласие с Божествения план за него, женен. За Мария-Магдалена – неговия пламък-близнак. /сватбата в Кана е всъщност тяхната сватба/.  Защо? Защото нито едно духовно и енергийно дело не може да бъде завършено, ако не са съвместени двете полярности на душата мъжко-женско. Защото Магдалена е била неговата най-важна подкрепяща енергия в силната Любов на близнецовите пламъци. Тя е и още редица други братя, братовчеди и роднини на Исус за играели изключително важна енергийна роля в неговата задача. Всеки със своята задача, изпълнени впрочем в пълен синхрон и докрай, по най-добрия начин. Е, сигурно вече знаете, че в Духа не съществува такова нещо като недисциплинираност или мързел. Още – не знаем, че Исус е познавал свещената геометрия, използвал е порталите в Египет, особено на Голямата пирамида. Не знаем, че е имал активни всичките 12 нишки на ДНК-то си и при влизането си в Йерусалим една седмица преди Голгота, той е бил активирал на пълни обороти светлинното си тяло Меркаба. Не знаем, че е бил член на ордена на Мелхиседек. Не знаем, че е имал точна генетична матрица в кръвта си с цар Давид. Това означава, че е бил наследник на царския род в Юдея и следователно благородник по земните разбирания. Не знаем, че братството на Светлината решава, че той и Магдалена няма да имат земни биологични деца /гениално решение предвид прилепването на хората към родословията/, но осиновяват три деца. И още много неща не знаем за него и делото му.

                   Накрая да попитам – защо не знаем тези неща? Е, защото много хора и сили са работили усърдно всичко това да бъде скрито, защото това е сила хора! Сила! Демонстрацията на Исус всъщност демонстрира истинската сила на човека. Тогава не е било изгодно да се знаят тези неща. И все още не е! Почти всичко от историята на Исус е изкривено. Започва още от собствените му ученици и последователи, като Петър например, който веднага след заминаването на Исус заклеймява Магдалена и я прогонва от Юдея. Няколко века по-късно един римски император вижда уникалната възможност за използва т.нар. Христово учение, за да затвърди властта си в Римската империя. Казва се Константин и е канонизиран за светец, въпреки че никога не приема християнската вяра чрез Свето кръщение. По негово време се провеждат най-важните вселенски събори, които определят количеството писмена информация, която да влезе в Новия завет. Знайте, че на тези събори буквално се е трила и изопачавала информацията за Исус. Цели сцени и пасажи отпадат завинаги. Ето защо уж не знаем какво е правил Исус между 1 и 33 си година. Е как ще знаем, като някой не иска да знаем. Накрая да ви кажа, че един от тези събори се е провел в Сердика, тогава римски град. Заради този събор е построена църквата Св.Георги – Ротондата.

…..

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Tags: 12 нишки ДНК, Бог, Богинята майка, Божията кръв, Великден 2012, епоха на безсмъртието, Исус Христос, какво не знаем за Исус, Мария Магдалена и Исус, мъжка и женска енергия, новата епоха, Разпети петък, Ротондата, Християнска религия