Рекламна агенция JumpoPress календари, тефтери, сувенири

1
Добави коментар
dany90
dany90

Рекламна агенция Jumpo Press – Всичко за вашата печатна реклама

Рекламна агенция Jumpo Press работи в областта на печатната реклама от 1992 г. с екип от мотивирани и креативни професионалисти със сериозен дългогодишен опит в областта на графичния дизайн, предпечат, печат, книговезане и други довършителни дейности. За да отговорим на високите изисквания на нашите клиентите, ние се занимаваме професионално с изработване на богата гама рекламни материали и услуги на конкурентни цени.

Фирмени работни и стенни календари, настолни календари, бележници

Рекламна агенция Jumpo Press произвежда календари и бележници в продължение на почти 20 години. Освен основната си функция като средство за проследяване на датата и месеца, планиране на поетите ангажименти и контролиране на срокове за тяхното изпълнение, фирмени календари, календар-бележници и тефтери са чудесен начин не само да ви забележат, но и да ви запомнят, да се сещат за вас през цялата година.

Избирайки нашите работни календари, които съдържат такава важна информация като официални празници в България и чужбина, църковни празници, календари на именните дни и др., можете да бъдете сигурни, че те ще изпъкват с отличното си качество, функционалност и естетичен вид. Нашите многолистови календари с пейзажи, пирамидки, настолни бележници, календар-бележници, тефтери и планери са удобни и практични, отличават се с високо качество и оригинален дизайн, поради което те непременно ще намерят своето място както във вашите офиси, така и в офисите на вашите клиенти и партньори.

Рекламни материали, уеб дизайн, SEO

Важно място в дейността на всяка фирма е поръчването на рекламни печатни материали, които да запознаят по-подробно техните реални и потенциялни клиенти и бизнес партньори с предмета на дейността на съответната фирмата. Тази информация, представена във вид на качествени печатни рекламни материали – брошури, каталози, листовки, флаери, плакати, банер-стойки, стикери, етикети, брандирането на транспортни средства и щандове и т.н., гарантира по-голяма заинтересованост от страна на клиенти и по-ефективно конкуриране на пазара.

Ако искате да увеличите вашите продажби и да извлечете максимум печалба от вложените във вашата печатна реклама средства, възползвайте се от услугите на Рекламна агенция Jumpo Press

От идеята…

Рекламна агенция Jumpo Press се старае да постигне максимална ефективност при изграждането на визуалния образ на Вашата компания. На всички етапи на създаването на печатни рекламни материали – от идеята до завършения продукт, отделяме много внимание и на най-дребните детайли, отчитаме специфичните изисквания на нашите клиенти и предлагаме точните дизайнерски и полиграфически решения.

Предлагайки добрата печатна реклама, изграждаме цялостния облик на една фирма от създаване на фирменото лого, търговска марка или запазен знак до производство на широк диапазон завършени печатни рекламни материали, които да представят всестранно дейността на нашите клиенти, да популяризират техния бизнес и по този начин да издигнат в очите на клиентите и потребителите предлаганите от тях стоки и услуги.

Създаваме качествена рекламно-полиграфическа продукция в диалог с нашите клиенти за да разберем максимално спецификата на тяхната дейност и да отразим уникалността на тяхната марка при създаване на графичния дизайн. Обсъждайки предлаганите идейни проекти, ние се вслушваме в предложенията на възложителите, за да обхванем всички аспекти и да отразим всички детайли на техния бизнес.

… до завършения продукт

След утвърждаване на финалния проект преминаваме към производство на крайно полиграфическо изделие. Тук е много важно да се познават технологичните аспекти на полиграфически и книговезки процеси, тъй като и най-добрия дизайн може да бъде унищожен от некачествено изпълнение на печатния процес, книговезането и други довършителни процеси. Чрез осигуряване на лично присъствие на наш специалист осъществяваме контрол на печата като следим за коректното възпроизвеждане на цветовете и качеството на използваните материали, контролираме процесите на UV лакиране – пълно или избирателно, ламиниране – матово или гланцово, книговезане, щанцоване и биговане, всичко това за постигане на най-добрите резултати.

Рекламни сувенири

Важна част при представянето на една фирма са внимателно подбрани рекламни сувенири, с подаряването на които се показва специално внимание към клиента или партньора. Като направите подарък във вид на химикалка, запалка, ключодържател, шапка, фанелка или друг рекламен сувенир, носещ вашето лого, ще спечелите тяхното внимание и ще представите бизнеса си по най-достойния начин.Предлагаме богат избор от рекламни сувенири по каталог.

Уеб дизайн, SEO и платена реклама

Рекламна агенция Jumpo Press предлага цялостни онлайн решения за бизнеса – създаване на уникален уеб дизайн, изработка на УЕБ сайт, SEO оптимизаця. Изграждаме Уеб сайтове, които работят за нашите клиенти и увеличават техните продажби. За по-добър старт на новия ви сайт предлагаме промоционална оферта за рекламна кампания в Google Adwords – най-голямата рекламна платформа в света. За повече информация разгледайте нашата оферта.

Рекламна агенция Jumpo Press предлага добри условия за съвместна работа с други рекламни агенции.

Свържете се с нас и ще ви изпратим каталога ни със специалните оферти, както и безплатни мостри.

Google+

© рекламна агенция Jumpo Press        тел.:02/978 3001, София, бул. Проф. Цветан Лазаров 33, ет. 5 офис 16