Арт високи токчета от Коби Леви – ЛЕКЕТО – интериор, интериорен дизайн, обзавеждане, изкуство, фотография и направи сам идеи.

3
Добави коментар
zserty
zserty

Изкуших се да покажа нещо, което може да сте виждали, но едва ли сте се замисляли, че действително съществува!

И така днес ще ви запозная с творчеството на израелския дизайнер на обувки Коби Леви, който използва дивото си въображение, за да създава най-необичайните обувки на високи токчета, които някога сте виждали. Определено може да се каже, че за да обуеш някое от творенията му, си е чиста проба проява на смелост. Или по-точно да носиш подобни обувки навън би било присъщо само на жени с кураж.

“В моето артистично изкуство за обувки аз правя дизайн сякаш рисувам картина. Гъделът да реализирам нова идея е страхотен и така аз създавам концепцията в ума си и едва след това пристъпвам към осъществяването й. Комбинацията от представата и обувката представлява нов вид хибрид, когато всичко стане действителност и „оживее“ в ръцете ми. Това всъщност е парче изкуство, което може да бъде обуто. То е живо и има душа и тяло. Ожувява на крака. По-голямата част от вдъхновението ми ида с идеята да трансформирам. Резултатът обикновено е дори хумористичен, но пък притежава уникална гледна точка относно обувките.”

Website: kobilevidesign.blogspot.com

Прашка
Пързалка
Едно кафенце?
Къде е патокът?
Лебед
Тукан
Съвременно китайско
Майка и дъщеря
Маслинка
Руса амбиция
XXX Размер
Куче
Неприлично
Бананов сплит
Мър- мяу
Кажете „Аааа“
Лале
Двойни ботуши
Количка за пазаруване
Дъвка

Това са обувки не само за лейди Гага или за някоя супер провокативна звезда. Това не е сценично облекло! Определено мисля, че една или друга бъдеща абитуриентка може да открие подходящи обувки за бала сред горните предложения!

Share the post „Арт високи токчета от Коби Леви“