Пренареждане на паркет стар с лепене цени София, редене, циклене и пренареждане на паркет

2
Добави коментар
rabotno01
rabotno01

Паркетни услуги в София:

Оглед на обекта

Препоръчва се при монтаж на паркет и съпровождащите го процедури. Огледът е необходим за изготвянето на точна оферта съобразно нуждите на вашия обект.

Огледът на обекта се заплаща 10лв. или услугата се капарира паркетната услуга.

Услуги и цени

Редене на паркет

Редене на паркет без лепене на пода има редица достоинства и недостатъци. Основният недостатък на този начин за поставяне е че паркета не е закрепен неподвижно и не може да се фугира качествено. Предимствата на редене на паркет без залепване за пода са лесната подмяна на повредени участъци и възможност за притяганене или отпускане в зависимост от деформациите.

Услуги и цени

Пренареждане на паркет с лепене

Пренареждането на паркета с лепене за пода е най-добрия и сигурен начин за избягване на мърдане и скърцане на паркета. Лепене се препоръчва върху равна и неронлива замазка, за да се избегнат възможни луфтове и деформации.

Услуги и цени

Циклене на паркет

Циклене на паркет е процес, който отнема неравностите между паркетините с цел пълно изравняване и отстраняване на стар лак, боя или друго. Цикленето се прави с по-едра към по-финна шкурка. За идеална равност на паркета се препоръчва шлайфане с дискова машина – тя отстранява драскотини и други неравности.

Услуги и цени

Монтаж на паркет

Извършваме монтаж на паркет от всякакъв вид – масивен, трислоен, ламиниран паркет. За изготвяне на оферта за какъв-то и да е монтаж на паркет и необходим оглед на обекта, за да се прецени настилката и консумативите. Нашите майстори извършван качествен монтаж в кратки срокове и на низки цени. Вежте цените сами!

Услуги и цени

Фугиране на паркет

Фугиране на паркет е процедура, която се извършва при неподвижен паркет. При фугирането на паркета се запълват всички фуги и се постига пълна плътност между отделните паркетини. По този начин фугите се пазат от попадане на влага и боклуци вътре, което препятства на деформациите.

Услуги и цени

Лакиране на паркет

Предлагат се различни видове лак за лакиране на паркет: полиуретанов-едно и двукомпонентен лак; лак на водна основа и масло. Лакиране на паркет се препоръчва при орехов, буков и чамов – 3 ръце лак, а при дъб,акация и гледичия – 2 ръце. Лакирането е много важен процес за бъдещия живот на вашия паркет, но това е важно да се извършва с особена прецизност.

Услуги и цени

Доставка на паркет

До обекти в София е безплатен, в останалите случаи се заплаща в зависимост от разстоянието. Качването на паркет и материали до апартамента – БЕЗПЛАТНО! Възползвайте се от нашите услуги и няма да останете разочаровани! Вижте и цените!

Услуги и цени

0884 790 248

0885 013 258

При поръчка

Заплаща се 30% капаро.
Остатъка се заплаща при доставката.
Услуги и цени

ПРОМОЦИИ
– Циклене на паркет и лакиране (две ръце) + лак – 5.00лв./м2 – Циклене на паркет и лакиране (две ръце) + полиуретанов лак (Италия) – 6.00лв./м2 – Циклене на паркет и лакиране (две ръце) + воден лак (Италия) – 7.00лв./м2 – Пренареждане на паркет с лепене, циклене, фугиране и лакиране 3 ръце с вкл. материали и труд цена – 27 лв./м2 – Дъбов паркет 70/350/20 (рустик) с редене, циклене и лакиране (две ръце) + воден лак (Италия) – 33.00лв./м2