Деми Мур отново в светлината на прожекторите

35
Добави коментар

Деми Мур отново на първа страница на таблоидите

Очевидно Деми Мур е излязла от кризата, в която беше попаднала след раздялата си с Аштън Къчър. Тя беше в клиника по рехабилитация в Юта, където лекуваше хранително разтройство, изтощение и злоупотребата с наркотични вещества след развода си с плейбоя Аштън Къчър през ноември миналата година. Тя толкова беше отслабнала, че се стигна до там да идва линейката и да я прибере в болницата.

Снощи 49-годишната актриса се появи в Twitter и сподели с феновете си че би искал ада смени името си в Twitter @ MrsKutcher. Освен това Деми се завърна на червения килим в Бевърли Хилс, за да подкрепи най-добрата си приятелка Аманда Де Кадене .

Тя не преставаше да се усмихва през цялата вечер пред камерите на частното парти в Бевърли Хилс. Актрисата изглеждаше по-добре и явно си беше възвърнала позагубените си килограми. Тя беше съпроводена от редактор на списание InStyle Ариел Фоксман и нейната приятелка Аманда Де Кадене .

Миналата година през октомври Деми Мур изглеждаше като сянка на примиерата на филма Margin Call в Ню Йорк. Но тази вечер беше различна. Тя изглеждаше спокойна и щастлива, облечена в черна рокля, бежова блуза и шикозни бижута. На груповата снимка Деми позира с Джой Брайънт, стилист Рейчъл Зоуи, Фоксман, Аманда Де Кадене и съпругата на Джон Траволта – Кели Престън.

Другият повод за появата на актрисата е нейната подкрепа за телевизионното шоу Разговорите“ където Деми е изпълнителен продуцент. Причината за развода е, че Аштън Кътчър е изневерявал с обикновенно момиче за парти на име Сара Лийл по време на нощно парти в Сан Диего.