Женски хитрости за задържане на мъжа от развод

33
Добави коментар
pe4enia69
pe4enia69

Жената манипулира мъжа за да не бъде изоставена

Всяка жена която има неуспешен брак и се е разделила с мъжа, който уж е обичала си задава въпроса: „Къде сгреших, защо не се получи?” „Кое не разбрах във връзката ми с любимия и какво не ми достигна за да го задържа близо до себе си?”.

Как и защо биват изоставени жените?

Това са все въпроси, над които търсим отговор и едва ли ще ги получим веднага. По-скоро ако има някой, който може да ви отговори е негово величество мъжът.

Обаче има и такъв тип дами, които никога не са изоставяни, дори напротив те зарязват силният пол.Нека започнем с жената манипулатор. Всъщност много жени използват малко или много маниполативни методи, за да „изцедят” и най-вече да задържат мъжът до себе си и това си е истински майсторлък. Такъв вид жена се отличава с две много характерни качества.

Много е важно да си набележи точната жертва и така да го направи, че постоянно да държи под контрол мъжлето. Тя използва много характерни похвати, като може да се прави на слаба и ранима жена, която иска покровителство и грижи от страна на мъжа, а друг път според случая е силната и независима дама, готова да се справи сама с всичко.

Именно това характерно боравене с емоциите на силния пол, тя го държи постоянно под напрежение и той се чувства виновен, без да усеща и разбира ситуацията в която е попаднал.

Няма мъж, който  да захвърли с лека ръка силната и независима жена, тъй като те са рядкост. Такива качества са присъщи най-вече на силния пол. Нека се разграничим от опърничавите и префарцунени жени, които искат постоянно да им се „ходи по гайдата” и да прехвърлят цялата вина върху проблемите във взаимоотношенията изцяло върху мъжа. Също следва да се отбележи, че има дами, които сами се справят с всичко без чужда помощ. Такива са бизнес дамите.

Точно те имат най-много проблеми с противоположния пол. По принцип мъжът не иска чак толкова напориста и силна жена. Това качество е за мъжете.

Вторият тип жени са независимите, които в никакъв случай не се причисляват към слабия пол, но интересното е, че партьорите им угаждат за всичко. Те са способни да си намерят подходящия сред тълпи от обожатели, да им изцедят силиците и след като загубят интерес да ги изоставят. Запомнете, такива жени никога не са изоставени. Те „милите” никога не си задават въпроса, „Защо една жена е изоставена от партньора си?”, защото нямат подобна случка.

Третият тип жена, която не е изоставена  е истинска рядкост. Тя не си позволява да манипулира, контролира и използва. Тя живее своя си живот и всичко , което прави е само и единственно за себе си. Тя не се опитва да впечатлява, нито да се стреми да подчини мъжа, защото няма такива потребности. Ако искате скъпи дами да не сте изоставени, най-добрият вариант, който ви препоръчвам е да сте като нея.

Умението да се контролира мъжа – неговите чувства и действия си е истинско изкуство, което не всяка го владее. Изисквайте от него да ви е верен, но не се опитвайте да го притежавате.

С подобно мислене няма да сте щастливи дълго време. Контролирайте само и единственно вашите мисли и не си повтаряйте постоянно, на колко неподходящ мъж сте попаднали.

Всичко зависи от вас.