Край с „Д-р Хаус“

1
Добави коментар
mario.angelov1
mario.angelov1

Един легендарен сериал си отива. Цели осем сезона „Д-р Хаус“ приковаваше пред телевизионните екрани в Америка и по света зрители от всякакви възрасти, но екипът на шоуто реши, че историята трябва да завърши на върха на славата си.

„Не мога да повярвам, че минаха цели 8 години. Години, в които се случиха удивителни неща. Рядко усещане в съдбата на един актьор е да снима толкова дълго време успешен телевизионен продукт, така че аз съм доволен от това време, благодарен съм и на колегите ми, че ме изтърпяха. Но смятам, че приключваме в момент, след който „Д-р Хаус“ би се изчерпил като сюжет и развитие на героите“, сподели Хю Лори, цитиран от ТВ Европа.

Лори допълва, че не е вярвал в успеха на филма след първите няколко епизода. Съмнявал се е до последно дали докарва успешно акцента на героя си, а по отношение на медицинските термини бил пълен лаик.

На прощалното парти в центъра на Лос Анджелис се събраха звездите от сериала – Робърт Шон Ленърд, Омар Епс, Одет Юстман и Амбър Тамблин. Последната серия от осмия сезон на „Д-р Хаус“ ще бъде излъчена на 21 май по телевизионния канал „Фокс“.

Споделяме с вас някои от най-добрите моменти в сериала: