Скандал: Родители продават телата на децата си

1
Добави коментар
ted_kuchkova
ted_kuchkova

България
  

Скандал: Родители продават телата на децата си

PlovdivWeek на 29/04/2012, 17:01

Снимка: sektron.com

 63 годишен британски гражданин е задържан тази сутрин във Велико Търново за блудство с две деца – братчета на 10 и 11 години. Мъжът е намерен  в дома си с едното от децата. Това съобщи  aгенция “Фокус”. Британецът е задържан в ареста за 24 часа.
 Гражданин е със статут на постоянно пребиваващ чужденец в страната. В България е от около две години и живее във Велико Търново.

Със знанието на родителите той е използвал дветe братчета. Те били съответно на 10 и 11 години.  За родителите това е било източник на доход.

Англичанинът закупил и недвижим имот заради услугата, която му е предоставяна.
Мъжът вече е изтърпявал присъда във Великобритания за сексуална агресия към деца.

Към момента няма данни чужденецът да е използвал и други деца за извращенията си. Малчуганите са от село Стамболово в района на град Павликени.

Извършено е претърсване на жилището на британеца. Иззети са веществени доказателства и разследването все още продължава. Материалите ще бъдат докладвани във великотърновската районна прокуратура.  Ще се работи за взимане на мярка за неотклонение от 72 часа и впоследствие – постоянна мярка за неотклонение.

Спрямо родителите на децата тепърва ще стане ясно какви мерки ще се взимат по отношение на тях, тъй като случващото се е било с тяхно знание и тяхно съгласие.  Вероятно ще се работи в посока отнемане на родителските им права.