Плувкинята Христина Мунчева с най-добро тяло в Югозапада

7
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

18 годишната брюнетка Христина Мунчева от Сандански е с най-доброто тяло.

Чаровната красавица е зодия Козирог, учи математика и е родом е от слънчевия град Сандански. От 12 годишна професионално се занимава с плуване. Зад гърба си има над 120 златни,сребърни и бронзови отличия в страната и чужбина. Христина спечели миналата година Мис Югозападна България 2011, припомнят запознати. Нина Иванова пък обра овациите и наградите на спонсорите Елдорадо и хотел Бор – официален хотелски партньор на конкурса. На конкурса за красота „Екстийм боди“ в Благоевград красавицата спечели престижната титла, съобщи ПРофайл.

За да оценяват обективно тук бяха забелязани фитнесманияка Кирил Вълчев, Мерлин Арно – световен шампион по лека атлетика, специалиста по лайфстайл комуникаци Наско Лазаров, Миропа Кьосева собственик на MSA model Group – модния диктатор в Благоевград.

Събитието подкрепиха световноизвестана Fashion Vodka собственост на Модния тв канал, Eldorado и Клиниката на д-р Гайс. Официаленн дизайнер на събитието бе модна къща Дейна брантдженс в лицето на обаятелната Десислава Брентдженс, която получи плакет за новаторство и мода за 2011 г. в качеството си на официален дизайнер на MSA model group. Водещ и хореограф на конкурса Сабин Асенов.

В невероятна форма и кондиция фитнесшампионката Анн Джи, освен като председател на жури се появи и на сцената със свои хитове. Изпълнителката с тяло N 1 Анн Джи освежи вечерта с нов цвят на косата си и невероятно излъчване. Документален филм за конкурса и Благовград засне екип на Фитнес мания. „Много ми допада града като атмосфера и дух, адски млади и позитивни млади хора. Чувствам се невероятно,когато идвам тук“ сподели впечатленията си за Благоевград Кирил Вълчев. „Винаги когато идвам тук се зареждам с положителна енергия и се връщам към най-хубавите ми спомени от студентски ми години“ сподели впечатленията си пък Наско Лазаров, собственик на Агенция за публични комуникации ПРофайл. Ексулзивни кадри от конкурса за най-добро тяло ще можем да видим в лайфстайл предаването Клуб нюз по Нова телевизия.