60 нови, креативни и вдъхновяващи визитки – ЛЕКЕТО – интериор, интериорен дизайн, обзавеждане, изкуство, фотография и направи…

5
Добави коментар
zserty
zserty

Визитката трябва да бъде, част от всяка компания и да й предаде индивидуално име. Визитната картичка освен да бъде стилна и семпла, трябва да е и достатъчно запомняща се. Информацията, която най-често носи в себе си е име на компанията (и лого), име на човека и контакти – телефон, факс, е-майл, уеб сайт и т.н.. Важно е да се идентифицирате с визитката си и тя вас. Не оспорвам факта, че някои идеи и изпълнение биха струва по-скъпо за реализация, но понякога, за да бъдеш забелязан веднага може да струва по-скъпо. Например, метални визитки – биха били уникални, ако представят това, с което се занимавате много точно, но биха били доста по-скъпи за реализация и биха отнели доста повече време. Ако не ви се дават толкова пари бихте използвали алтернатива от картонени визитки с разпечатан фон – метал. Разбира се за да бъдете оригинални и креативни, не е задължително визитката ви да бъде да екзотичен материал. Печата върху картон и възможностите на съвременен принт не трябва да бъдат подценявани, както ще видите.

Има много и различни видове за да бъде персонализирана вашата визитка, много са начини да бъдете атрактивен и компанията ви да се представи на ниво. Креативната визитна картичка е баланс между професионализъм и креативност. Понякога нещата могат да се завъртят около логото, друг път около това с което се занимава фирмата – буквално.

А сега да разгледаме 60 подбрани, креативни и вдъхновяващи визитки.

Share the post „60 нови, креативни и вдъхновяващи визитки“