Молитва на Великото Състрадание и Безграничната Любов

12
Добави коментар

Молитва на Вивамус и Буда,

вдъхновена от събитието Уесак

Благослвавям себе си и се обгръщам с безгранична Любов без условия, нека бъда щастлив, здрав и изпълнен с Радост!

Благославям цялото си любимо семейство с Любов без условия, нека бъдат щастливи, здрави и изпълнени с Радост!

Благославям всичките си приятели с Любов без условия, нека бъдат щастливи, здрави и изпълнени с Радост!

Благославям неприятелите си с Любов без условия, нека бъдат щастливи, здрави и изпълнени с Радост!

Благославям всички човешки и хуманоидни същества по Земята, познати и непознати с Любов без условия, нека бъдат щастливи, здрави и изпълнени с Радост!

Благославям всички сухоземни животни, ходещи по земята, познати и непознати с Любов без условия, нека бъдат щастливи, здрави и изпълнени с Радост!

Благославям всички водни животни, риби и бозайници и други, познати и непознати с Любов без условия, нека бъдат щастливи, здрави и изпълнени с Радост!

Благославям всички въздушни животни, всички птици, насекоми, познати и непознати с Любов без условия, нека бъдат щастливи, здрави и изпълнени с Радост!

Благославям всички животни, всички същества от животинското царство, с Любов без условия, нека бъдат щастливи, здрави и изпълнени с Радост!

Благославям всички дървета, цветя, храсти, треви, растения, цялото растително царство с Любов без условия, нека бъдат щастливи, здрави и изпълнени с Радост!

Благославям всички минерали, кристали, скъпоценни и полускъпоценни камъни, обикновени камъни и скали с Любов без условия, нека бъдат щастливи, здрави и изпълнени с Радост!

Благославям всички руди, всички метали – благородни и неблагородни, с Любов без условия, нека бъдат щастливи, здрави и изпълнени с Радост!

Благославям всички вещества на Земята – газообразни, течни, твърди, плазмени – във всички състояния и плътности с Любов без условия, нека бъдат щастливи, здрави и изпълнени с Радост!

Благославям всички елементи на земята – Огън, Вода, Въздух, Земя и Етер, с Любов без условия, нека бъдат щастливи, здрави и изпълнени с Радост!

Благославям всички елементали на елементите, всички деви и пазители на пространства, свещени места, и всички деви пазители на живи същества от петте царства с Любов без условия, нека бъдат щастливи, здрави и изпълнени с Радост!

Благославям всички Възнесени учители и духовни учители с Любов без условия, нека бъдат щастливи, здрави и изпълнени с Радост!

Благославям всички Архангели, ангели и божествени духовни същества с Любов без условия, нека бъдат щастливи, здрави и изпълнени с Радост!

Благославям планетата Земя – лейди Гая с Любов без условия, нека бъдe щастливa, здравa и изпълненa с Радост!

Благославям всички извънземни същества от другите планети на слънчевата система и техните възнесени учители с Любов без условия, нека бъдат щастливи, здрави и изпълнени с Радост!

Благославям всички извънземни същества в нашата галактика – влечугоподобни, хуманоидни, насекомоидни или други, познати и непознати с Любов без условия, нека бъдат щастливи, здрави и изпълнени с Радост!

Благославям всички същества на всички планети, във всички звездни системи, във всички галактики, в цялата вселена на Мелхиседек с Любов без условия, нека бъдат щастливи, здрави и изпълнени с Радост!

Благославям всички същества и духовни същности, във всички физически вселени на всички Логоси; въплътени в материални тела или във фините светове, с Любов без условия, нека бъдат щастливи, здрави и изпълнени с Радост!

Благославям всички духовни същности във всички физически вселени и в духовните монадични нива, всички Аз Съм Присъствия и Монади с Любов без условия, нека бъдат Божествена Любов, Духовна Сила и Божествена Радост!

Благославям вечния център на Всичко, Което Е – Източникът на Творението, Азът на всички съещства, Азът на моя Аз, с Любов без условия от центъра на моето Божествено Космическо Сърце, в което всички същества, които са ми братя и сестри чрез Бог, са Вечно Едно с Мен!

Благославям Неизразимия Източник, който Е отвъд и във Всичко, Което Е, Абсолюта на Божествената Любов и се разтварям завинаги в Светлината и Любовта!

(Всичко в Творението е одушевено и живо. Затова на някои, на пръв поглед, неживи същества са дадени благословии наравно с традиционно приетите за одушевени създания)

Докато изпълнявате молитвата, след всеки параграф си давайте десетина секунди, за да почуствате потока на любовта, която излъчвате и сте.

На последната стъпка останете в Любов и Покой колкото желаете. Вие сте Великото Състрадание и Безграничната Любов.

© Кирил Цветков Svabhava