Днес стартира конкурс Български награди за уеб 2012

2
Добави коментар

Българска уеб асоциация стартира на 7 май четвъртото издание на професионалния конкурс Български награди за уеб. Основната цел на конкурса е да поощри професионализма в уеб, като стимулира добрите практики. Конкурсът Български награди за уеб ще бъде активно популяризиран сред медии, представители на бизнеса, държавни институции и фирми, свързани с ИКТ сектора.

В издание 2012 на конкурса ще могат да се подават проекти и в нова четвърта група, Маркетинг награди за уеб, освен към  съществуващите досега Браншови награди за уеб, Медийни награди за уеб и Професионални награди за уеб.

 Категориите на основните групи са обновени:

в Професионалните награди за уеб са добавени категории Мобилно уеб приложение, Сложен за реализация проект, Социална мрежа, Най-добър корпоративен или продуктов сайт, Най-добър сайт в категория онлайн бизнес, StartUp;

 В Медийни награди за уеб е включена категорията Блог;

В Маркетинг награди за уеб е добавена категория Приложение за социални медии.

 

Освен грамотите, награда за победителите във всяка категория, тази година организаторите на конкурса ще връчат много нови и интересни награди:

Голяма награда „Най-добър сайт на браншовото жури“;

Голяма награда „Интернет медия на годината“;

Голяма награда „Уеб агенция на годината“;

Голяма награда „Най-добър сайт на професионалното жури“

Голяма награда „Интернет маркетинг агенция на годината“.

 

Регистрациите стартират в сайта на конкурса Български награди за уеб oт 7 май до 10 юни, а само в периода до 20 май ще ползвате 20% отстъпка!

Официалната церемония по награждаването ще се проведе в хотел Арена ди Сердика на 28 юни от 19.00 часа.

Участвайте в професионалния конкурс за уеб у нас, организиран от Българска уеб асоциация! SocialEvo.net е официален медиен партньор на конкурса.

Теми: Българска Уеб Асоциация (BWA)Български награди за уеб 2012събития

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

Съосновател и Управител на SocialEvo.net, водещ български новинарски сайт за най-новите тенденции в социалните медии и онлайн маркетинг SocialEvo.net. Запален по всичко свързано със социалните мрежи и нови дигитални технологии. Има осезаемо присъствие в Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest Foursquare. Член на журито на „БГ Сайт 2011“. Член на журито на Класацията за „Най добра Българска Facebook страница“. Интереси: социални медии, социални мрежи, дигитални технологии, онлайн маркетинг и реклама, мобилни технологии, джаджи. Популярен като @rainmakertom в социалните мрежи.
Social media, online marketing, Tech, Mobile