96-годишна влиза в рекордите на Гинес като най-възрастната проститутка

2
Добави коментар
mayaiv
mayaiv

96-годишна влиза в рекордите на Гинес като най-възрастната проститутка

08 май 2012
  Любопитно
   

96-годишната действаща проститутка Мили Купър от Лас Вегас тази година ще влезе в Книгата на рекордите Гинес, пише сайтът worldwideprostitution.com.

Жената се предлага в няколко интимни сайта срещу 1200 долара на вечер. На година тя изкарва 50 000 долара, като до момента е спала с 3 500 мъже на възраст между 29 и 99 години.

Нейни клиенти споделят, че Мили е доста запазена за възрастта си. Другите проститутки от по-старото поколение взели пример от нея и повишили тарифите. Дамите от бранша смятат, че млади и красиви госпожици винаги ще има, но в случая опитът е най-важен и той трябва да бъде оценен подобаващо, а именно с висока сума.

Тайната на Мили да е толкова желана е диетата й. Тя редовно пие прясно мляко и яде извара. „Работя за кеф и никога не съм се насилвала“, казва бабата. Затова сега приема само по двама клиенти на седмица, за да не се претовари.

Мили Купър е родена през Първата световна война, 1915 година, в Англия. На 26 години се омъжва за американец и заживява в Лас Вегас, по време на Втората световна война. Тогава обаче призовават мъжа й в армията и го отправят на фронта в Европа, където той загива през 1944 година.

Британката става вдовица в годините на световна криза, време на глад и несигурност. 29-годишната жена тогава започва да предлага тялото си в кабаре, след което започва да работи като проститутка. Впоследствие се издига до собственичка на заведение и става „мадам“, като за нея работят още десет жрици на любовта.

През 1955 година 38-годишната Мили отново се омъжва и решава да се оттегли от занаята. Когато тя е на 63 години обаче, мъжът й умира. През 1980 година отново започва да работи като проститутка.

източник: trud.bg