Внос на компютри и техника втора употреба

3
Добави коментар

Здравейте !

Търсим бизнес партньори, за разкриване на оказионни магазини за техника втора употреба на принципа – от Вас магазина – от нас стоката.

Интерес проявяваме и към търговци или физически лица – занимаващи се с динамично развиващата се – он-лайн търговия, желаещи да продават уникална техника, единични бройки – втора употреба – от цял свят.

Възможна е доставка на всякаква техника, по Ваше предложение и поръчка. Гарантирана доставка до Вашето населено място, за бърза търговска реализация на Вашите идеи и проекти.

Всяко предложение е интересно за нас – предимство имат малки фирми и физически лица с минимален капитал . Достатъчни са – 500 лв.(дори и по-малко) – оборотен капитал – за да започнете своя частен бизнес – веднага.

Предлагаме също сервиз на всякаква техника ( aудио, видео техника, камери, фотоапарати, компютри, лаптопи и всякаква друга). Тази услуга – можете да предлагате на своите клиенти – като плaтена услуга – във Вашия магазин – срещу съответна комисионна за Вас, като посредник. Печалбата върху сервизната услуга – изцяло си я определяте Вие – по Ваша преценка – съобразно Вашата търговска стратегия. Ние Ви гарантираме, че почти не съществува техника, която да не можем да поправим. Получавате информация за стойноста на ремонта винаги – преди преди да се престъпи към самото ремонтиране на продукта. След ремонта получавате гаранция за извършените ремонтни дейности. Когато продукта не може да се отремонтира или финасирането на ремонта е безмислено от гледна точка на неговата висока стойност – е възможно да Ви се предложи цена за изкупуване на продукта за резервни части за нуждите на нашия сервиз. Изкупуването е винаги по Ваше желание и при положение, че в момента сервиза има нужда от резервни части от конкретния продукт.

Използвайте нашата протегната ръка за партньорство – като лост за изход от кризата. Нямате началници, не е нужно да имате дори регистрирана фирма, Вие определяте своето работно време, можете да работите от любимия си личен компютър – в подходяща, домашна, приятна обстановка, близо до любимата Ви кафе машина.

Бъдете първи, разработете пазарната ниша във Вашето населено масто, първите винаги имат предимство, както и набирането на наши дилъри за всеки район от България е ограничено. Бъдете – бързи, подайте към нас Вашата кандидатура – заявявайки простичко, че искате да работим заедно. Очакваме Вашите въпроси и предложения.

Започваме нашия съвместен бизнес – веднага !

Предоставяте – Вашата електронна поща, декларите Вашето желание за съвместна работа и първата оферта е вече във Вашия компютър. Пазарът във Вашето населено място, Вашите познати са Вашите първи потенциални клиенти. Ще се изненадате – колко бързо се разпространява информацията, че Вие предлагате уникални неща и ще Ви търсят сами. В повечето случаи продуктите са единствени, уникални бройки, които са маркови и нямат нищо общо с нискокачествените китайски стоки-боклуци, които се предлагат във всеки втори магазин, които се развалят бързо защото в тях няма никаква техническа надежност и са направени от възможно най-некачествените материали. За съжаление такава некачествена китайска стока – една и съща – се продава във всеки втори наш магазин.

Затова, започвайки този бизнес сте без конкуренция, защото ще имате индивидулност, Вашата стока никога не се повтаря, никой не може да Ви сваля безраборно цените, цените ги определяте Вие – каквито са достъпни и най-важното такива каквито на Вас Ви харесват.

Пожелаваме успех на всички наши бъдещи дилъри и бизнес партньори.

Вашите клиенти очакват – Вашите – Наши стоки !

Ако желаете да направите запитване или поръчка към нас – влезте в подстраницата на сайта – Поръчки и контакти или кликнете върху линка по-долу:

СУПЕР ПРОФЕСИОНАЛНО !