Виж коя е жената, върху която умря Мишо Бирата, според слуховете

4
Добави коментар
kocet
kocet

„Фаталната любовница” Таня днес се занимава с организация на погребения в китно балканско градче…

Тя е вдовица от 10 години, въртяла е търговия на едро с безалкохолни напитки и бира, събирала се е с него на вечеринки, викана е на разпит в столично РПУ ден след внезапната смърт на бирения и баскетболен бос Михаил Михов през нощта на 30 март 2011 г. в луксозния хотел в Правец.

Година по-късно тя е шефка на общински погребален дом в неголямо планинско градче между София и Монтана.

Там я откри екип на „ШОУ” и единствено в новия брой на вестника на народа тя разказа какво се е случило.

Пак в новия брой на „ШОУ” Пламен, синът на Ева и Мишо Михови, споделя с тревога:”Опитват да сложат ръка върху наследството ми!”.

Майка ми си отиде от естествена смърт, за Михаил Михов – не коментирам, казва доведеният 25-годишен син на Мишо Бирата, който е единствен наследник на семейната бизнес империя.

Пламен отказва да коментира дали дълговете на фирмите, които наследява са повече от активите им.

Уточнява, че наследството не е 150 милиона лева, а и сумата 100 милиона „е силно преувеличена”. Младежът е убеден, че ще поеме семейният бизнес, „защото по принцип няма кой друг”.

И вече се е сбъскал с родната действителност и опитите да бъде заграбен семейния бизнес на фамилията Михови. „Нормално е да има подобни спекулации…

Всичко е възможно в България. Има хора, които могат да направят такива опити. Нормално е да има хора, които да се опитат да сложат ръка върху бизнеса и наследството.

Очаквам това да се случи, ще направя това, което трябва, а пък да става каквото ще”.

БЛИЦ

09/05/2012