Юксел Кадриев почти обездвижен

4
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

За втората операция на БТВ водещия се наложило Д-р Владимир Пранджев да вкара гел в гръбнака на Кадриев…

Известният новинар на БТВ все още се възстановява от операциите, които претърпя. Кадриев страда от остра дискова херния и изпитва болки.

Специалистите, които се грижат за Юксел му забраниха да шофира и да използва таксита. Забраната трябва да се спазва стриктно, тъй като водещия има затруднения с движението.

Проблемите с кръста на Кадриев започват още през 2008г. , когато водещия претърпява първата сериозна операция. По онова време за него се грижи бившата му жена- оперната изпълнителка Бонка.

Жената обгрижвала  мъжа си като бебе- хранела го, гледала го, къпела го, обличала го.

Поради болките, които водещия изпитвал, било трудно да бъде всеотдаен в семейното ложе. За това не веднъж Юксел споделял, че се чувства непълноценен в леглото.

За втората операция на БТВ водещия се наложило Д-р Владимир Пранджев да вкара гел в гръбнака на Кадриев. Тъй като подобна процедура струвала много скъпо, се наложило телевизията да заплати за услугата.

Въпреки всички опити, процедурата с гела се оказала неуспешна и не излекувала Кадриев. За нещастие, болките на партньора на Ани Салич не приключват с две операции.

Юксел беше опериран отново и този път се наложи да бъде свален от новините на БТВ. Медията засне водещия след поредната интервенция- с брада, и изтощен в болницата.

Новинарят сподели, че въпреки всички несгоди по неговите здравословни проблеми, вярва , че скоро ще се върне в ефир.

hotnews.bg

09/05/2012