Слави Трифонов нае цял остров за Мартина

4
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Дългия се чудел между две топ дестинации. Едната е пътуване до Фиджи, където се отдавал Островът на мечтите. Райското тъче на Таити е скрило една огромна вила

Слави Трифонов и любовницата му Мартина Огнянова ще почиват като истински крали през лятото, разкрива Уикенд. Водещият ще наеме цял остров, за да се отдаде на ласките на своята балерина.

Дългия се чудел между две топ дестинации. Едната е пътуване до Фиджи, където се отдавал Островът на мечтите. Райското тъче на Таити е скрило една огромна вила и предлага бял пясъчен плаж, с невероятно топли води. Слави и Мартина ще си поръчват всичко необходимо по телефона. Вечерята е доставена на самия остров заедно с обслужващия персонал. Цената на тази оферта през немски туроператори е 16 000 долара за 8 дни. Другата опция е длаче по тривиална. Трифонов оглеждал почивка на испанския остров Исла де ла Ферадура, близо до Ибиса. Там Трифонов може да разчита на резиденция от 12 000 кв.м. обзаведена в уникален стил. Допълнителните екстри включват басейни със солена вода и персонална шоупрограма, която обаче излиза с 4 000 долара отгоре.

novini.bg

11/05/2012