Конкурси всякакви

1
Добави коментар

Краен срок – 29 май 2012

Участвай в ИГРАТА

Здравейте приятели!

Благодарим ви от сърце, че споделяте нашата любов към подаръците и декорациите, към изящните предмети, красивите аксесоари и цветята.

На страницата ни вече има 3000 фена. Искаме да наградим 30 от нашите почитатели с оригинален подарък – изящно ръчно изработено испанско ветрило с авторски дизайн и гравирано лого на КОРДЕЛЛА.
За да го спечелите – просто бъдете активни, споделяйте нашите постове и снимки, коментирайте и харесвайте, отбелязвайте себе си или приятелите си си с тагове, поканете нови приятели. Участник може да бъде всеки потребител на Facebook, който е почитател на официалната страница на КОРДЕЛЛА ЕООД. Период на активност от 9.05.2012 до 29.05.2012. От имената на най-активните почитатели на лотариен принцип ще бъдат изтеглени 30 получатели на награди.

Получателите на наградите ще обявим на страницата на КОРДЕЛЛА ЕООД във Facebook. След обявяване на името, награденият почитател може да получи наградата си в срок от 7 работни дни в офиса на КОРДЕЛЛА ЕООД, посочен във Facebook страницата в указаното работно време. В случай, че наградените не живеят в София, трябва да се обърнат към КОРДЕЛЛА ЕООД на посочените в страницата телефони, за да получат своите награди. Получател, обявен като спечелил, губи право да получи наградата, ако не я потърси или не се свърже с КОРДЕЛЛА ЕООД в рамките на 7 работни дни от датата, на която е обявено името му.

Бъдете един от щастливците, които ще получат тази страхотна награда!