Хотели в Обзор – цени, оферти | GoranovOnline.bg

1
Добави коментар

Обзор е малък крайбрежен град, който през последните години се превърна в алтернатива на големите курортни комплекси като Слънчев Бряг и Златни Пясъци.
Обзор е разположен на 60 км от Варна, на 70 км от Бургас, на 35 км от Слънчев Бряг и на 40 км от Несебър.
Обзор има една от най-дългите плажни ивици в България – 8 км.
Хотели вОбзор
Казабланка
Хотел Казабланка се намира на входа на Обзор, в северната част на града, само на 200 м от плажа. Хотелът разполага със собствен плаж с безплатни чадъри и шезлонги.
Мирамар
Разположен на самия морски бряг, на 200 м северно от Обзор, хотел Мирамар е открит през лятото на 2006 г. и предлага изключителна атмосфера за лятна почивка. За 2010 г. комплексът бе отличен с престижната награда на „HolidayCheck“ в категория „Хотел подходящ за семейства с деца“. Хотелът разполага със собствен плаж с безплатни чадъри и шезлонги, както и с една голяма конферентна зала – 450 места.
Риу Хелиос Бей
Хотел Риу Хелиос Бей се намира на самия морски бряг в северната част на град Обзор. Четиризвездният хотел е построен през 2005 година и е част от международната хотелска веригата Риу.
Сол Луна Бей Ризорт
Сол Луна Бей Ризорт е разположен на самия морски бряг, на 1 км северно от гр. Обзор. За 2009 г. и 2010 г. комплексът бе отличен с престижната награда на „HolidayCheck“ в категория „Най-предпочитан български хотел“. Сол Луна Бей разполага със собствен плаж с безплатни чадъри и шезлонги.
Лука Хелиос Бийч
Хотел Лука Хелиос Бийч е разположен в централната част на гр. Обзор, на плажа.
Още хотели в Обзор, България: [1] [2]