Хотели в Св. Св. Константин и Елена | GoranovOnline.bg

3
Добави коментар

 
Св. Св. Константин и Елена е най-стария курортен комплекс по българското Черноморие. Основан е през 1908 г. като балнеологичен център. Известен е с минералните извори, чистия въздух и златистите плажове. Името на курорта произлиза от едноименния манастир, намиращ се в центъра на комплекса, основан през 16-ти век.
Св. Св. Константин и Елена е разположен на 10 км северно от Варна и на 8 км южно от к.к. Златни Пясъци.
В Св. Св. Константин и Елена цари спокойна и приятна атмосфера, което прави курорта идеално място за почивка. Особено подходящ е за семейства с деца.
Хотели вСв. Св. Константин и Елена
Гранд Хотел Варна
Гранд Хотел Варна е разположен в к.к. Св. Св. Константин и Елена, на 250 м от плажа. Хотелът формира комплекс с още четири хотела. Всички хотели от комплекса работят на принципа Ол инклузив, чиято програма е еднаква за всички хотели и е много богата. Гостите на всеки хотел се хранят не само в своя ресторант, но ползват и няколко общи за комплекса тематични ресторанта (италиански, азиатски, рибен, барбекю), барове, детски площадки и др. съоръжения.
Комплексът е разположен сред красив парк. Подходящ е за семейства с деца и за спокоен отдих. При настаняване на 2-ма възрастни с 2 деца в стая и двете деца са безплатни. Безплатен паркинг. Собствена плажна ивица с безплатни чадъри и шезлонги, безплатни бар и ресторант на плажа.
Аврора
Хотел Аврора е разположен в южната част на курорта Св. Св. Константин и Елена, на 700 м от плажа. Хотелът предлага евтина почивка на море на Ол инклузив. Разполага с вътрешен и външен басейн, ресторант, 2 бара.
Азалия
Хотел Азалия е разположен на брега на морето, в северната част на курорта Св. Св. Константин и Елена.
Аква Азур
Хотел Аква Азур се намира в курортен комплекс Св. Св. Константин и Елена, на 200 м от плажната ивица. Хотелът се препоръчва за семейства с деца (при настаняване на 2-ма възрастни с 2 деца в стая и двете деца са безплатни). Аква Азур разполага с вътрешен и външен басейн, ресторант, 3 бара, Спа център. Безплатен открит паркинг. Предлагат се три типа изхранване – закуска, закуска и вечеря (полупансион) и ол инклузив.
Долфин
Хотел Долфин е разположен в централната част на к.к. Св. Св. Константин и Елена, на 50 м от плажа. Хотелът разполага със собствен плаж с безплатни чадъри и шезлонги и е част от комплекс Гранд Хотел Варна.
Долфин Марина
Хотел Долфин Марина е разположен в централната част на к.к. Св. Св. Константин и Елена, на плажа. Хотелът разполага със собствен плаж с безплатни чадъри и шезлонги и е част от комплекс Гранд Хотел Варна.
Още хотели в Св. Св. Константин и Елена, България: [1] [2] [3]