Играчки

3
Добави коментар
girl
girl

Децата учат чрез игра от първия си миг. Пъстрият свят покрай тях изисква и пъстра среда на растеж. Няма по-добър начин да им осигурите забавление, съчетано с обучение, от нашите предложения. Играчките са част от активното ежедневие на детето, но и от спокойния му сън. Всичко нужно е събрано на едно място при нас, при това с качество, което никой друг не може да гарантира така категорично.

Всички артикули са съобразени с правилата за безопасност и изискванията на крехката възраст. Меки, нечупливи, без опасни дребни елементи, удобни за хващане, дърпане и хвърляне, тези играчки ще оставят дълбок спомен у Вашето дете. При това щастлив спомен.

Предвидили сме всички възможни нужди – от играчките за баня, които да направят забавни минутите във ваничката, до проходилките, които помагат за първите стъпки на детето. Има както играчки за гризане при растеж на зъби, така и играчки за пораснали вече деца. Предлагаме Ви изключителното удобство да изберете не сред хаоса на голям детски магазин, а седнали удобно пред компютъра.

Сортирай по:

Подразбиране

Име (А – Я)
Име (Я – А)
Цена (Low > High)
Цена (High > Low)
Модел (А – Я)
Модел (Я – А)

Покажи:

24

25
50
75
100