Азис и Джена си мерят…феновете

1
Добави коментар

Говори се, че организаторите на турнето на Джена в САЩ нарочно провалили това на колегата й – Азис, защото той си е наел друга фирма.

Турнето на Азис отново предизвика поредния скандал около певеца и го замеси в директна вражда с колежката му Джена, която също замина да пее на българите в САЩ. Свидетели разказват, че на един от първите концерти на фолк идола неговите охранители пребили мъж, отишъл специално, за да види на живо любимеца си. При спречкване пострадалият се оказал между юмруците на мъжагите, а по-късно бил откаран и в болница. Тази информация бе категорично отречена от фирмата, която продуцира Азис, както и от самия него – те твър­дят, че концертите му в САЩ са преминали идеално, а тези слухове били разпространени от организаторите на турнето на Джена, за да провалят това на Азис. Първоначалната идея била една и съща фирма да направи и двете турнета, но по-късно Краля на фолка се отказал от услугите на организаторите, което ги провокирало да потърсят възмездие и затова разпространили инфор­мацията за побоя. Хора, които са присъствали на случката обаче коментират в интернет, че бой наистина е имало и това се от­разило пагубно на интереса към турнето на родния изпълнител.

При Джена обаче нещата са във възход. Наистина на първите кон­церти от турнето й нямало много посетители, но не заради липса на интерес към самата нея, а защото организацията куцала. Оказало се, че фирмата, която се заела с тази задача, била нова и все още без опит, което било в минус за Дже­на. Според запознати сега вече концертите на певицата премина­вали много по-успешно и тя пеела пред доста по-голяма публика в сравнение с началото, разказва сп. „Блясък”.

 

А бяха други времена, когато Азис и Джена бяха приятели…

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.