Мотивация за задоволяване на жена

128
Добави коментар
legrandelf
legrandelf

« публикувано на 23-01-2009 @ 10:24 am »
Фотографията достигна до вас с любезното съдействие, може би, на Viva Van Story – Girly Photography

Специална заявка на Манол, който ей така на майтап подхвърли темата в микроблоговото пространство. Видях предложението за заглавие и си казах: “Ха, това е яко !”

Плюс това, двете ми вербални превъплъщения с “Ако бях жена…” част I и част II още повече наклониха везните в положителна насока, по отношение За или Против тази статия да види бял свят. Извинете, че ви занимавам с причините и поводите, довели до този пост, но… по-готино е като знаете малко история.

Разковничето е точно около тежката тема: “Какво искат жените ?”
Задоволяването им е една от опорните колони, в успешното разбиране. И не говоря само за сексуално задоволяване. Изобщо. Жените имат толкова много “точки” в характера си, които трябва да бъдат докоснати. И то не само по един път за целия им живот.

Нещо като при секса, да успееш да обходиш всички ерогенни зони, като не се заиграваш само с една от тях, да успееш да ги навържеш в готина последователност, за да я рипнеш на седмото небе. Нещо такова, да…

Та ужасно много мисъл се иска да схванеш от какво точно имат нужда жените. Номера е като за начало, да осъзнаеш че думата “точно” изобщо не е на място. Няма точно. Няма едно желание. Много са. Не, не говоря за капризи, ами наистина са много.

Ей, примерно от Вили знам, че

“Пътят до сърцето на мъжа, минава през стомаха му, а на жената – през хладилника й”

Забавно, смях се много един път като го зачетох в статуса на скайпа й. Определено знаех къде ще влезе в употреба и избраната от мен фотография.
Това хубаво, но все пак… комедията настрана. Едва ли жената се нуждае от хладилник, било то и пълен такъв.

Жената има нужда от… обгрижване. От любов. От внимание, също така и от невнимание, от време на време и от грубо отношение… От липса на грижи – значи излиза, че жената има нужда от БАЛАНС в действията спрямо нея.

Точно така! Трябва да балансираш между желаните от нея неща, забранените, тези които не желае, тези които са й позволени и най-важното – ВСЕКИ ПЪТ ДА СЕ СТАРАЕШ В РАЗЛИЧИЕТО СИ.

Хубаво де, спокойно – не ме нападайте. Винаги може да ме упрекнете в непознаване противоположния пол, затова тук изразявам собственото си мнение. Но смятам, че доста контакти с жени съм имал (жени, момичета), че да си правя някакви първоначални заключения. Вие може да ме подкрепите, може да оспорите, а разбира се – може и да представите своите възгледи. Ама да са обосновани, в крайна сметка – опитваме се да разберем колко комплексни (като сложност) са жените и как да стигнем не само до сърцето им, а и до най-важната (ерогенна) зона – главата им!

Точно така – не малко пъти в предни статии ставаше ясно, че най-голямата работа у една жена, това е съзнанието й. Мисълта й – т.е. главата! Обладаем ли нея (това не включва обладаването, чрез свирка) – едва ли не, сме си свършили голяма част от… желанието (нека не го наричам работа, щото обикновено работата е свързана със задължение).

Следователно, един мъж има ужасно много мотивационни причини да задоволи жената. Както вече подчертах – не само сексуално. Но мисля, че основните, ако трябва да има списък, са:

– за да те гледа внимателно в очите, докато й говориш;
– за да изпълнява, когато й кажеш нещо (не за кучешко изпълнение тип: тичай, вземи и донеси);
– за да не ти вгорчи живота (способни са);
– за да й пука за теб;
– за да грее и да прави обстановката около теб по-позитивна;
– за да готви по-добре (колкото и да се обичате в началото, колкото и як секс да правите, готви ли буламачи – не се трае);
– за да не й пречи това, че чорапите ти миришат след едно носене и като ги мацнеш върху стената, те пропълзяват нагоре (хубаво де, това е прекалено – нито една жена не бива да търпи такива чорапи);
– за да правите по-як секс;
– за да стигате до правенето на този по-як секс;
– за да се омъжи за вас;
– за да ви поеме семето, в общата кауза да си създадете поколение (туй е най-важното все пак);
– за да остане до вас през целия ви съвместен живот;
– за да има с кого да си говорите (било то и за глупости), когато остареете;
– за да има кой да подрязва розите около гроба ви (защото знаем, че жените в повечето случаи надживяват мъжете си);
– за да…

Може да добавите…