Участвай и спечели в играта „На море с Cultro“

39
Добави коментар
algae
algae

Не знаем за вас, но през последните дни на нас все по-малко ни се работи. Напук на поройния дъжд, който се изля през май, отчаяно мечтаем за пътувания, за слънце и… за море.

Точно така, с удоволствие бихме се отдали на серия плажни лудории. А тъй като такива не се очертават на хоризонта, решихме да си ги създадем сами. Нещо повече, възнамеряваме да се погрижим и за вашето лято!

Хайде, бързо слагайте джапанките, навличайте банските и да се гмуркаме заедно в дълбокото. Така да се каже, официално ви каним да се присъедините към морските приключения на Cultro.

Как:

За целта, трябва само да се включите в нашата скромна игра. Тя се състои в следното: дайте отговор на един забавен и лесен въпрос – този. А после, автоматичната ситема на Antavo ще изтегли един от вас, който ще спечели две безплатни нощувки за двама в хотел Заара, Слънчев бряг. Подробните условия и правила на играта може да намерите тук.

Къде:

Не се съмнявайте – Заара е един малък оазис на спокойствието. Разположен в южната част на курортното селище, комплексът е създаден през 2008 година.

Спретнати и чистички, стаите му могат да се похвалят с елегантен дизайн и уют. А от прозорците им  се разкрива успокояващата гледка на морската шир.

Хотелът разполага с всички удобства, които биха удовлетворили вкуса и на най-претенциозния летовник. Бонус е откритият басейн в двора, който има обособена специална част за най-малките гости.

Бъдете сигурни, че тук ще получите дозата релакс, за която толкова мечтаете през последните  дни.

Иначе казано, пожелаваме на всеки от вас късмет в играта и пълен курс към морето.

Нека бъде лято! Споделено с Cultro 🙂