Защо никога не ми казваш, че ме обичаш? | bgbezgranici.com

4
Добави коментар
ditadita
ditadita

– Кое спира мъжа да прави любовно обяснение
Жените копнеят за обяснения в любов, но на мъжете трудно им се превърта езикът, за да произнесат двете магически думички: „Обичам те“.
„Кажи ми го още веднъж, скъпи“, настоява жената понякога, когато лежи в прегръдките му и е особено щастлива. На седмото небе е от щастие, но й липсва нещо съвсем дребно. Ала той мълчи.
Мъжете пестят обясненията си в любов, на които всички жени толкова много държат.

Вместо да ги изричат, те предпочитат да ги пишат. Например, съвсем неангажиращо върху някое огледало (от където рано или късно ще бъде избърсано. Или върху подложка за бирена халба. При това те не се трогват толкова много от жеста. Поне така си мислят.
Причината да не изрича милите думи?
За повечето мъже изразът „Обичам те“ е най-интимното и всеобхватно признание, което биха направили на някого. Точно заради това се затрудняват. Защото смятат, че ако изрекат тези слова, няма връщане назад.
„Аз наистина си падам много по теб“ не звучи вече толкова драматично. И не създава толкова силно усещане за неудобство. Защото мъжете много се страхуват и от това, че подобно признание за техните чувства може да бъде лесно пренебрегнато. И че може да станат смешни в очите на любимата си.
Пазете се от донжуановци
Подобни притеснения са напълно неоснователни. Повечето партньорки копнеят за тези две думички и нямат нищо против да ги чуват отново и отново. Но бъдете предпазливи, драги дами! Не се доверявайте на оня, от чиито устни тези думички се отронват прекалено лесно! Женкарите познават слабостите на прекрасния пол много добре.
Любовното обяснение е без всякакво значение за тях самите, но за сметка на това те умеят да си служат с него съвсем целенасочено, защото знаят, че жените стават доста лековерни като чуят двете магически думи.
Не винаги двете магически думички са средството, чрез което един мъж дава доказателство за любовта си. За него е много по-лесно да покаже чувствата си с дела. Чрез дребни жестове, една усмивка, приятен комплимент, дълъг поглед. Жените, които забелязват тези знаци, не страдат толкова много, ако не чуват често словесното обяснение.