Честит рожден ден, Тишо!

4
Добави коментар

Първо беше мобилният ми телефон – събуди ме и побърза да ми напомни, че днес е 27-и. След това беше Facebook. Да, знам, Тишо има рожден ден! Аз обаче съм му сърдит. Защото през последните дни качва снимки на шотландски бири. Освен това изкара голяма част от последната година доста по-близо до Северния полярен кръг, отколкото аз. Междувременно работим по съвместния проект, мислим концепции, творим и се радваме на резултатите.

Да, новите технологии омаловажават разстоянията. Обаче за да се почерпим с Тишо, човека с идеите и нестихващия ентусиазъм, ще трябва да почакаме.

Дотогава, Тишо, да знаеш, че хубавите хора създават хубави неща. И ти си живото доказателство на това правило. Да си жив и здрав, не се давай на предизвикателствата и храни новите идеи с високите успехи на старите. Поздрави от всички нас! 

П.П. Това е платена публикация, така че, Тишо, подготвяй касите с бира

Снимка: с любезното съдействие на StockPodium

Теми: рожден денТихомир ПетровТишо

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

Запален по маркетинга и привърженик на северната школа. Завършил „Международен маркетинг и бранд мениджмънт“ в Лунд, Швеция, погледнал на социалните мрежи и новите технологии от кулата на банкирането, днес създава още повече реална стойност чрез дигиталните технологии в дигиталната агенция Next-DC.