Звездна прическа за бала

2
Добави коментар

Ако още не си решила как да бъде оформена косата ти в няколко интересни идеи направо от червения килим.

По-небрежно

Традицията побелява на бала да се пра­вят официални кокове. Недостатъкът при тях е, че може да се окажат не толкова издръжливи, колкото се налага, а за теб остава притеснението дали във всеки един момент прическата ти няма да се разпадне пред очите на всички. Ако държиш косата ти да бъде прибрана, по-добре избери ва­риант с конска опашка. Не е претенциозно, а в същото време е много стилно. Косата може да е силно опъната назад или да има обем, както е при Кейт Бекинсейл. Друг вариант е да останеш вярна на кока, но той да бъде по-небрежен – например ниско долу, като преди това една част от него е сплетена на плитка. Изключително удобно и с гаранция, че ще издържи дори на най-щурите танци.

Модерно ретро

Миналото отново е вдъхновение за коафьорите, които този сезон ни връщат към 20-те години на миналия век. Косата е оформена на леки вълни до раменете и ако е по-дълга, останалата част се прибира отзад, все едно си на каре. Това се превърна в любима прическа на Елизабет Олсън. От ретро вълната се повлия и Джеси Джей. Британката, която обикновено виждаме с коса в стил боб, наскоро изненада феновете си с напълно различна визия – пригладена в корените и на обемни къдрици в краищата. Ефектно, нали?

Елегантни детайли

Независимо каква прическа си избрала, не пропускай възможността да добавиш към нея и някакъв декоративен елемент – шнола или фиби с камъни, или диадема. Те добавят малка доза блясък към визията ти, с което със сигурност ще спечелиш одобре­нието на всички. Младата актриса Клои Мореце сложила семпла диадема, която почти не се забелязва заради пуснатата, но прилежно оформена коса. Въпреки това резултатът е много елегантен.

 

Не харчи парите си на поразия в балната нощ!

 

Много лесна и симпатична прическа за бала:

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.