4 тийн мацки по бански

4
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Селена Гомес, Ванеса Хъджинс, Ашли Бенсън и Рейчъл Корийн са четири луди тийнейджърки в нов филм със сексапилния Джеймс Франко.

„Spring Breakers“ с участието на Селена Гомес, Ванеса Хъджинс, Ашли Бенсън и Рейчъл Корийн ще се появи през 2013, а за сега получаваме звездите по бански в новия брой на сп. Interview, който излиза през юни.

Четирите млади звезди играят непослушни момичета, които обират ресторант, за да преживеят пролетната ваканция. Накрая завършват в полицията и влюбени в накротрафикант, в чиято роля е Джеймс Франко. 

Сценарист и режисьор на филма е Хармъни Корийн – съпруг на Рейчъл и мъжът зад култовия за времето си „Хлапета“ („Kids“) от 1995. 

„Филмът е по-скоро социален експеримент,“ отбелязва той. „Все едно имаме два филма – същинският филм и този, който медии, папараци и хората, които публикуват снимки в Twitter, създават,“ добавя той пред Interview.

„Когато започнах да пиша сценария, ми изскочи идеята за момичета по бански с оръжия и маски за ски. Помислих си „Къде може да се види това?“ и ми хрумна пролетната ваканция. Започнах да си представям как момичета по бански обират разни места…“

Филмът до някъде е рисков и подронващ авторитета на звездите си. 

„Що се отнася до Селена, Ванеса и мен, феновете ни са тийнейджъри и по-млади,“ казва звездата от „Pretty Little Liars“ Ашли Бенсън. „Те дори няма да могат да го видят, защото съдържанието му не е подходящо.“

Колкото до един от тези „неподходящо моменти“ – Селена Гомес пуши цигара в една от сцените, но обяснява, че дори не знае как се прави това. 

„Никога не съм пушила преди, беше наистина забавно, трябваше да ми покажат как се прави,“ казва тя. 

Разгледай снимките от броя по-горе.