Плажна фиеста с New Yorker » Моден свят

4
Добави коментар
svetla58
svetla58

Вече усещаме аромата на лято, наситено с приповдигнато настроение и подправено с незабравими емоции, партита и плажни фиести. Всичко това ни напомня, че е време да обновим плажната си визия с нови атрактивни придобивки, които ще направят спомените ни още по-ярки, а визията ни още по-неустоима и грабваща вниманието на околните.

Купуването на нов бански, плажни облекла и аксесоари не е непосилна задача, дори за тези от вас, които не могат да си позволят голям бюджет за шопинг. Затова днес решихме да ви представим рекламната кампания с плажната колекция на New Yorker. Брандът предлага много ефектни и симпатични модели, на добри цени, което е доста изкушаващ мотив за придобиваме на нови модни находки за плажа.

Снимките за рекламната кампания за лято 2012 година са правени в плувен комплекс, което моментално ни зарежда с горещи летни емоции. Фотосесията представя както новите тенденции за младите дами, така и свежи предложения за мъжкия пол.

Виждаме много младежки и колоритни бански, като акцент при дамите са модели в две части. Може да изберете модел в дюс или такъв с цветна щампа. Райета, флорални мотиви, геометрични форми и надписи внасят очарование в колекцията. Хит са и бански, при които долната и горната част са различни по цвят или десен. При мъжете актуални са шортите в ярки нюанси. За повече настроение те са изпъстрени с надписи и екзотични принтове.

Вижте видео рекламата за колекция лято 2012:

Автор: Делица Цонева