Дневен хороскоп Лъв | хороскоп за днес Лъв | хороскоп за деня Лъв | Хороскоп

1
Добави коментар

Дневен хороскоп зодия Лъв

Ето какво е приготвила съдбата за днес, 11 април 2015, събота за зодия Лъв …

Днес поставяйте изискванията си с голяма дипломатичност – така вероятността да имате каквито и да било затруднения ще е минимална. Постарайте се да не се подавате на суетата, защото тя ще ви превърне в лесно манипулируеми личности, особено в делово отношение.

Приемете покана за среща, но не прибързвайте в нищо, обмисляйте добре делата си. Интуицията ще ви помогне да прозрете в намеренията на користните и не добронамерени към вас хора, от които е добре да се дистанцирате.

Съсредоточете се върху главното и не се занимавайте с дреболии. Вероятни са различни изкушения, които да ви отвличат.

Изтегли си късметче за деня

Лъв
Лъва е властен, великодушен, горд…
Мотото в живота на Лъв е: „Обичам лукса и затова живея в него.“
Девиз: “За мен върхът, за другите – останалото!“

Елемент: Огън
Характеристика: Неподвижен, мъжки
Планета: Слънце
Благоприятни партньорства: Овен, Стрелец
Неблагоприятни партньорства: Везни, Рак, Скорпион
Щастливи числа: 10
Ден: Неделя
Сезон: Лятото
Цвят: Ярко червено
Камък: Диамант, кехлибар, рубин, гранат, яспис

Още нещо за ЛЪВ

Лъвът бил толкова доволен от себе си! „О, колко съм храбър!“ – казвал си той сутрин със събуждането си. „О, колко съм величествен!“ – повтарял си през деня, докато се разхождал из пустинята. „О, колко държа на честта и достойнството си!“ – мислел си той вечер преди заспиване. Цяла нощ сънувал как всички му се възхищават. Ала денем нямало кой да му се възхищава – пустинята била доста пустинна. Тогава лъвът отишъл в града и постъпил на длъжност експонат в зоологическата градина. „Колко е смел и величествен!“ – цъкали с език хората, когато го гледали как се разхожда в клетката. Само че никой не казвал: „Колко държи на честта и достойнството си!“

ПОУКА: Публиката нищо не разбира.

Характеристика на зодия Лъв | Годишен хороскоп Лъв | Любовен хороскоп Лъв
Зодия Лъв вярват са уверени в себе си и винаги гледат напред. Родените под знака Лъв имат склонност да бъдат: романтични, идеалисти, амбициозни, влюбени в себе си, темпераментни, верни, с широки пръсти, властни, предани, великодушни, почтени, справедливи и понякога безрасъдно смели. Интересите на Лъвовете са насочени най-вече към спорта и игрите, забавленията, постиженията, желание да бъдат център на внимание. Щедростта на Лъва привлича приятелството на хората.