Дневен хороскоп Дева | хороскоп за днес Дева | хороскоп за деня Дева | Хороскоп

2
Добави коментар

Дневен хороскоп зодия Дева

Ето какво е отредила съдбата за днес, 11 април 2015, събота за зодия Дева …

Днес вътрешната нагласа може да ви спести множество неприятности на работното място. Постарайте се да запазите неутралитет, ако ваши колеги или партньори се опитват да ви въвлекат в спор, към който вие самите нямате отношение. В случай че сте засегната страна, спокойно отстоявайте интересите си! В противен случай всеки емоционален изблик може да бъде във ваш ущърб.

Вниквайки в главното и без да пренебрегвате дребните неща около себе си, ще се освободите от натоварващи мисли и ще преминете с повече настроение през днешния съзидателен ден. Добрата енергетика ще ви подтиква към смели и разумни действия. За себе си ще откриете простички истини, чрез които ще решавате важни въпроси, изпълващи ви с увереност по пътя ви. Използвайте времето си за благоустрояване на дома и подобряване на семейните взаимоотношения, за нови начинания и подреждане на приоритетите ви.

Колегите ви се стремят към вашата компания. Не избързвайте в изказване на мнения, свързани с работата им. Още сутринта ще усложните отношенията си на работното място. Не взимайте прибързани решения, не търсете компромис и оставете всичко в ръцете на Съдбата. Тя ще ви покаже верният път.

Изтегли си късметче за деня

Дева
Дева е реалист, перфекционалист, критик…
Мотото в живота и е: „Трябва да изживея живота си смислено и пълноценно.“
Девиз: “Аз мога.“

Елемент: Земя
Характеристика: Подвижен, женски, отрицателен
Планета: Меркурий
Благоприятни партньорства: Телец, Козирог
Неблагоприятни партньорства: Близнаци, Везни, Риби, Стрелец
Щастливи числа: 5
Ден: Сряда
Сезон: Лятото
Цвят: Златистите тонове
Камък: Хелиотроп, яспис, тигрово око, жълт сапфир

Още нещо за ДЕВА

Девата не искала повече да бъде дева и решила да се ожени. Кандидати имало достатъчно, но никой не й харесвал. Един бил прекалено висок, друг – много нисък, трети – страшно буен, четвърти – ужасно смачкан, петият изобщо за нищо не ставал. Най-сетне намерила някакъв нито висок, нито нисък, нито буен, нито кротък, с една дума – ставал. Започнала девата да си търси булчинска роклч. Рокли също имало достатъчно, но една била прекалено къса, друга – много дълга, трета – извънредно претенциозна, четвърта – съвсем семпла, а петата изобщо за нищо не ставала. И когато накрая си намерила рокля, нито такава, нито онакава, забелязала, че оня, когото си била избрала, вече за нищо не ставал, защото се бил превърнал в дядо. А тя самата… о, тя отдавна не надзъртала в огледалото.

ПОУКА: Претенциозният вкус рядко помага в живота.

Характеристика на зодия Дева | Годишен хороскоп Дева | Любовен хороскоп Дева
Представителите на зодия Дева са доста резервирани. Отдават прекалено внимание на детайлите. Перфекционисти по природа, те търсят съвършенство във всичко. Справят се във всяка област, която изисква точност и прецизност. Критичното им чувство е добре развито, но много често се съмняват в себе си. Имат нужда да бъдат стимулирани от хора, на които признават по-добри качества от техните. Зодия Дева са отлични изпълнители, притежават талант.