Работа в Мобилтел

1
Добави коментар
pgeorgen
pgeorgen

Имам много приятели, които ми хвалят Мобилтел като добро място за работа. Аз разбира се, винаги се съмнявам в големите корпорации и съвсем не мога да кажа, че бях убеден в същото. Разбира се, имаше и един дето ми се беше оплакал, но то не беше точно оплакване, ами че било „лудница” и всички били откачили, покрай онези проблеми с въвеждането на новия клиентски софтуер (или каквото там беше) със забавените сметки и така нататък… Но след като преминали това нагорнище, казва същият човек, станали по-сплотен екип.

Поради много причини, свързани с отношението, заплащането, работните условия и така нататък напуснах предишното си работно място, което отново беше в телекомуникационна компания, но няма да я разкривам, че точно днес не ми се хейтва.

За щастие имам някоя спестена стотинка и ще успея да изкарам известно време в търсене на по-добра работа, защото предишният път бях доста на зор, и нямах особен избор. Та сега си мисля за Мобилтел и ще се радвам, ако и от вас чуя някой друг отзив за работата там.

Подадох си CV и молбичка за постъпване на работа за една желана от мен позиция(и това няма да казвам, че ще ми станете конкуренция), за която научих, че е отворена в момента. Телекомуникациите са си моята страст от край време, пък и малко съм „поинженерствал” в тази насока.

Миналата седмица получих обаждане и вече се явих на интервю в централния софийски офис на Мобилтел. За щастие не чаках много, преди мен имаше само една жена. Интервюиращата се оказа голяма много готина, а въпросите й не бяха кой знае колко натоварващи. На повечето интервюта понякога са толкова безмислени, че е отчайващо.

В крайна сметка казаха, че ще ми разгледат молбата, но условията вече ги знам и ми харесват – заплащането е добро, ще имам собствен служебен автомобил и дълъг списък със социални екстри, като карти за отстъпки и много други нещица. Като цяло работата в М-тел ми изглежда много привлекателна в момента, надявам се да ме вземат и дори се радвам, че напуснах старата. Това е засега от мен, ако постъпя може би ще пиша как се развиват нещата по-нататък…

Google+ Comments