Ето го „Разбивачът Ралф” на Disney

2
Добави коментар
stoyan83
stoyan83

„Разбивачът Ралф” (Wreck-It Ralph) е 8-битов герой от електронна игра, който въпреки че е с размерите на Хълк, страда от криза на личността. Това се случва в 52-я анимационен филм на студиото Disney. След като е посетил група за взаимопомощ на електронни злодеи, гигантът решава, че е време да спре да руши и се отдава на добри дела. Или по-скоро се опитва да се отдаде… Това е основната линия в сюжета.

Рич Мур, който е отговарял за сериала „Семейство Симпсън” в началото на 90-те, застава начело на проекта. На първо четене лентата притежава сериозен потенциал. Представете си колко забавно ще бъде да посетим свят, обитаван единствено от участници в компютърни игри… Пък и ще прескачаме из различните жанрове. Самият Ралф ще избяга от своята 8-битова игра, за да стане герой в “first-person shooter” измерение. Там обаче ще освободи злодей, който заплашва да унищожи всички компютърни същества. Дали гигантът ще успее да спаси електронната вселена преди на екрана да се изпише “Game Over”?

Разбивачът Ралф ще говори с гласа на Джон С. Райли, който в USA Today сравнява великана с баскетболната звезда Майкъл Джордан. Когато той реши да се оттегли от терена и да се отдаде на бейзбола, всички фенове казвали „Майкъл, какво правиш? Трябва да се завърнеш към твоя спорт!”. Такова ще е отношението и към Ралф.

По-добра представа за анимацията ще придобием след премиерата на „Храбро сърце”. Пред шотландската легенда на Pixar ще се завърти първият трейлър за „Разбивачът Ралф”.

Снимки: collider.com

Премиера в България: 02.11.2012 (Wreck-It Ralph / Форум Филм България / Walt Disney Pictures)

Препоръчахте ли Филмче.нет във Facebook? Благодаря 🙂