Новите Need For Speed и FIFA 13 излизат за iOS и Android

2
Добави коментар
wweb
wweb

Най-новите заглавия на популярните игри, все по-често започнаха да навлизат и в мобилните платформи. В последно време гейминг компании предоставят своите блогбъстъри, не само на конзолната сцена, но и на потребителите на смартфони и таблети. До края на годината се очаква ЕА също да изненада своите почитатели и две от най-обичаните игри да се появят за iOS и Android.

Need For Speed: Most Wanted

 

Деветнадесетото издание на популярния блогбъстър NFS, ще излезе на 30 октомври и ще включва мултиплейър без прекъсване, състезания без правила и много други страхотни функции. Очаквайте невиждана до сега безумна скорост, както и грандиозни катастрофи, страхотен екшън и огромни по обем дрифтове. За да добиете по-добра представа, за уникалния геймплей, вижте трейлъра на играта:

 

 

FIFA 13

 

 

Новата FIFA 13 – любимата игра на много футболни фенове – се очаква на 30 септември 2012г. Геймплея няма да претърпи промени и ще е типичния за FIFA, но в социален аспект и в интерактивността на платформата, играта ще претърпи желаните промени.

 

Във FIFA 13 ще бъде включена Facebook интеграция, партнирайки си с приложението Football Club. По този начин, потребителите ще следят какво се случва във виртуалните футболни лиги, дори и без да са в самата игра.